Sollicitatiebrief logistiek administratief medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief logistiek administratief medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor logistiek administratief medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief logistiek administratief medewerker
Sollicitatiebrief logistiek administratief medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor logistiek administratief medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Fannie van den Eijnde
Kloosterveenweg 40
9561 AR Ter Apel

Avebe
T.a.v. Meindert Janssen
M. en O. Weg 11
9563 TM Ter Apelkanaal

Ter Apel, [DATUM]

Betreft: vacature logistiek administratief medewerker

Geachte heer Janssen,

Op uw bedrijfswebsite zag ik dat u een openstaande vacature heeft voor een logistiek administratief medewerker. Een baan die mij op het lijf geschreven is en daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor deze functie.

Tijdens mijn MBO-opleiding administratief medewerker had ik een bijbaantje als orderpicker bij een logistiek dienstverlener. Daar leerde ik heel wat bij over de werking van een magazijn en groeide mijn interesse in de logistieke wereld. Na het behalen van mijn diploma in [JAAR] greep ik mijn kans en stelde ik mij kandidaat voor een interne vacature als logistiek administratief medewerker.

Mijn huidige job is erg afwisselend en ik heb de voorbije jaren veel kunnen bijleren. Als logistiek administratief medewerker heb ik gevarieerde interne en externe contacten. Zo bied ik ondersteuning aan de logistieke afdeling, maar heb ik ook contact met andere afdelingen, zoals inkoop, verkoop, boekhouding en HR. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor transporteurs en leveranciers.

Administratie is uiteraard een belangrijk onderdeel van de functie en ik ben vertrouwd met MS Office en met SAP. Ik heb ervaring met het opstellen van exportdocumenten en sta in voor de verwerking van facturen en inkooporders. Aangezien ik in een internationale omgeving werk, verlopen de contacten deels in het Engels en deels in het Nederlands.

In een logistieke omgeving gaat het er vaak wat chaotisch aan toe, maar met mijn stressbestendigheid en goede planningsvaardigheden kan ik daar goed mee omgaan. Dankzij mijn servicgerichte en assertieve houding slaag ik erin goede contacten te onderhouden met andere afdelingen en externe partners. Op administratief vlak zijn mijn oog voor detail en focus op kwaliteit belangrijke troeven.

Binnenkort verhuis ik om persoonlijke redenen naar [LOCATIE] en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe baan in de regio. Ik kijk uit naar een functie waarin ik kan voortbouwen op mijn eerdere ervaring en verder kan bijleren. De mogelijkheid om interne en externe opleidingen te volgen spreekt mij erg aan.

Als ervaren logistiek administratief medewerker draag ik graag mijn steentje bij aan de groei van [BEDRIJF]. Hopelijk bent u na het doornemen van deze brief en van mijn curriculum vitae overtuigd van mijn kwaliteiten. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Fannie van den Eijnde

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.