Sollicitatiebrief lasser

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief lasser direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor lasser als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief lasser
Sollicitatiebrief lasser
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor lasser krijgt een 4,4/5 uit 43 beoordelingen.

Janus Fransman
Speenkruidstraat 86
9731 GP Groningen

Bruintjes B.V.
T.a.v. de heer S. van den Bemt
Espelerlaan 60
8302 CJ Emmeloord

Groningen, [DATUM]

Betreft: vacature lasser

Geachte heer Van den Bemt,

Een echte vakman, een allround lasser; dat is waarnaar u op zoek bent, volgens de vacature die ik op uw bedrijfswebsite las. Ik voelde me meteen aangesproken en werd ook zeer enthousiast na het lezen van de functieomschrijving en uw bedrijfsomschrijving. Een professionele onderneming, waar ik graag deel van uit zou maken. Dat is ook de reden dat ik u deze sollicitatiebrief stuur. Graag vertel ik u meer over mijn opleidingen, werkervaring en de motivatie om op uw vacature te solliciteren.

Na mijn opleiding Basislasser, ben ik verder gaan leren voor allround lasser aan het ROC van Amsterdam. Twee jaar geleden heb ik ook deze opleiding succesvol afgerond. Ik ben daarna gaan werken als lasser bij een bedrijf in Amsterdam. Nu ben ik eraan toe om een stap verder te komen en vandaar dat uw vacature voor allround lasser mij zeer aanspreekt. Een uitdagende werkomgeving met meer afwisseling, verschillende werklocaties en een grote verantwoordelijkheid; precies waarnaar ik op zoek ben.

Als lasser verricht ik zelfstandig gestandaardiseerde laswerkzaamheden op. Dit, binnen gestelde termijnen en conform afgesproken eisen en geldende regelgeving en voorschriften. Een voorbeeld is het werken volgens Installatievoorschriften. Tijdens de werkzaamheden zorg ik ervoor dat ik de veiligheidsregels nooit uit het oog verlies en houd ik de kwaliteit nauwkeurig in de gaten. Het werk als lasser voer ik uit onder leiding van een allround lasser. Aangezien ik zelf over de papieren voor allround lasser beschik, kan ik in principe alle voorkomende werkzaamheden als lasser zelfstandig uitvoeren. Dit heb ik bij mijn leerbedrijf ook gedaan en heb er daardoor ruime praktijkervaring in.

Mensen in mijn omgeving noemen mij vakkundig, ijverig en een teamspeler. Ik ben communicatief vaardig en sociaal. Ik ben in het bezit van verschillende vaktechnische diploma’s die ik tijdens mijn huidige baan in de avonduren heb behaald. U kunt deze nalezen in mijn curriculum vitae. Een voorbeeld is de VCA opleiding, waarvan u in uw vacature aangeeft dit als vereiste te stellen. Ik ben zeer flexibel ingesteld en het uitvoeren van laswerkzaamheden in de avonduren of in het weekend vormt voor mij geen probleem. Ook het reizen naar verschillende locaties om te werken vormt voor mij geen hinder. Ik ben ik het bezit van een rijbewijs BE en een eigen auto. Uiteraard ben ik bereid om aanvullende opleidingen te volgen.

Met deze sollicitatiebrief heb ik u hopelijk kunnen overtuigen van mijn enthousiasme en kwaliteiten voor de functie van lasser. Graag verwijs ik u voor volledige informatie over mijn opleidingen en werkervaringen naar mijn curriculum vitae. Ik zie uw reactie met interesse tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Janus Fransman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.