Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen) direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor laborant (levensmiddelen) als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)
Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor laborant (levensmiddelen) krijgt een 4,1/5 uit 90 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)

Bas Volman
Fideliolaan 71
3194 VB Hoogvliet Rotterdam

Hocatamo B.V.
T.a.v. de heer T. Haitsma
Petroleumweg 34
3196 KD Vondelingenplaat

Hoogvliet Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature laborant

Geachte meneer Haitsma,

Op uw bedrijfswebsite las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een laborant. Mijn interesse was meteen gewekt. Vanwege een verhuizing ben ik op zoek naar een dynamisch bedrijf in het zuiden van het land waar ik mijn werk als laborant kan voortzetten. Graag solliciteer ik op de vacature bij uw bedrijf en in deze brief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

Aan het ROC van Amsterdam heb ik in [DATUM] de opleiding tot laborant afgerond. Binnen deze opleiding heb ik de richting Analytische Chemie gevolgd. Vervolgens ben ik gaan werken als laborant bij een bedrijf dat geurmiddelen maakt. Hier ben ik verantwoordelijk voor het gehele analysepakket en de rapportage van de resultaten. Ik verricht alle voorkomende analyses op monsters van verschillende aard en samenstelling. Bij het uitvoeren van de analyses maak ik gebruik van verschillende methodes en apparaten. Ik controleer grondstoffen, halffabricaten en eindproducten en voer hygiëne-controles uit. Als laborant signaleer ik tevens eventuele problemen en afwijkingen van de gewenste normen of kwaliteitseisen. Uiteraard hoort het kalibreren van de controleapparatuur ook bij mijn taken. Indien nodig ondersteun ik collega’s bij laboratoriumwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld microbiologische analyse.

Ik werk als laborant zeer accuraat en kwaliteitsgericht. Het is voor mij een sport om foutloze metingen te verrichten en te gaan voor het beste resultaat. Ik werk graag in een team, maar red mij ook zeer goed zelfstandig. Mijn communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en ik heb een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse en Duitse taal. Zoals u in de vacature als benodigde eigenschap aangeeft ben ik bestand tegen wisselende werkdruk en stressvolle situaties.

Hopelijk heb ik u van mijn kwaliteiten en enthousiasme kunnen overtuigen in deze brief. Het werk van Laborant blijft door de afwisseling en diversiteit erg boeiend. Graag vervul ik deze functie binnen uw internationale omgeving, zodat ik kan bijdragen aan de professionalisering van het bedrijf. Ik zie uw reactie met interesse tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Bas Volman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief laborant (levensmiddelen)

  1. Piet Janssen

    Eerste goede motivatiebrief die ik zie.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.