Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker food

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker food direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor kwaliteitsmedewerker food als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker food
Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker food
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor kwaliteitsmedewerker food krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Aad Dijkhoff
Ooster Zandenweg 150
9628 TD Siddeburen

Landgoed Fraeylemaborg
T.a.v. Miriam Huizen
Hoofdweg 30
9621 AL Slochteren

Siddeburen, [DATUM]

Betreft: vacature kwaliteitsmedewerker food

Geachte mevrouw Huizen,

Op uw bedrijfswebsite zag ik dat u momenteel op zoek bent naar een flexibele kwaliteitsmedewerker food. Precies de baan waar ik naar op zoek ben en daarom wil ik mij met veel enthousiasme kandidaat stellen voor deze vacature. In deze brief licht ik graag mijn motivatie toe.

Na het afronden van de MBO-opleiding levensmiddelentechnologie was mijn keuze voor een loopbaan binnen kwaliteit snel gemaakt. Ik zet graag de puntjes op de i en hecht persoonlijk veel belang aan kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Bij [BEDRIJF] kreeg ik de kans om te starten als deeltijds kwaliteitsmedewerker.

De voorbije jaren heb ik heel wat aanvullende interne opleidingen kunnen volgen en intussen sta ik stevig in mijn schoenen in mijn job. Dat is vaak nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Dankzij mijn uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden kan ik de boodschap goed overbrengen op andere teams en ik vind een constructieve samenwerking erg belangrijk.

Mijn huidige functie biedt veel variatie. Zo sta ik in voor het nemen van monsters, kwaliteitscontroles en interne audits. Daarbij komt de nodige administratie kijken. Ik zorg ervoor dat het kwaliteitssysteem altijd perfect wordt bijgehouden en sta in voor de nodige rapportering. Als kwaliteitsmedewerker kijk ik toe op het naleven van hygiëne, ARBO en veiligheidsregels. Daarbij treed ik proactief op en streef ik naar continue verbetering.

Gezien de internationale werkomgeving voer ik mijn taken uit in het Nederlands en Engels. Ik kan vlot overweg met de computer en met name met MS Office. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de sector heb ik een goede kennis van ISO 17025 en van de regelgeving rond HACCP en BRC.

De voorbije jaren heb ik mijn baan als kwaliteitsmedewerker gecombineerd met een zelfstandige activiteit in het kader van een familiebedrijf. Omwille van de stopzetting van die activiteit, ben ik nu op zoek naar een voltijdse baan en dat is spijtig genoeg niet mogelijk bij mijn huidige werkgever. Daarom kijk ik uit naar een gelijkaardige functie in de buurt.

De vacature bij [BEDRIJF] is precies wat ik zoek en ik hoop dat u er na het lezen van deze brief van overtuigd ben dat ik over de juiste kwaliteiten beschik voor deze rol. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae voor meer informatie over mijn ervaring en vaardigheden. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,
Aad Dijkhoff

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.