Sollicitatiebrief kwaliteitsfunctionaris food

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief kwaliteitsfunctionaris food direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor kwaliteitsfunctionaris food als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief kwaliteitsfunctionaris food
Sollicitatiebrief kwaliteitsfunctionaris food
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor kwaliteitsfunctionaris food krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Sonia Stouten
De Pallert 126
7761 BV Schoonebeek

PMF Food Services BV
T.a.v. Anja Heerschop
Nieuw Amsterdamseweg 29
7764 AN Zandpol

Schoonebeek, [DATUM]

Betreft: vacature kwaliteitsfunctionaris food

Geachte mevrouw Heerschop,

Tijdens mijn zoektocht naar een uitdagende nieuwe functie trok uw openstaande vacature voor een kwaliteitsfunctionaris food meteen mijn aandacht. Nadat ik de functiebeschrijving las op Nationale Vacaturebank, nam ik een kijkje op uw bedrijfswebsite en zo groeide mijn interesse verder. Een organisatie waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen: daar wil ik graag deel van uitmaken! In deze brief vertel ik u graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

Omdat ik altijd al interesse had in wetenschappen, technologie en gezonde voeding was de keuze voor een HBO-opleiding Levensmiddelentechnologie snel gemaakt. In [JAAR] behaalde ik mijn diploma en daarna ging ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Daar werkte ik op de kwaliteitsafdeling en in eerste instantie lag de focus op uitvoerende taken. Zo voerde ik vooral kwaliteitscontroles uit en was administratie een belangrijk onderdeel van mijn job.

Gaandeweg kreeg ik de kans om meer verantwoordelijkheid op te nemen en in [JAAR] groeide ik door naar de functie van kwaliteitsfunctionaris. In die rol sta ik onder meer in voor interne audits, de beoordeling en verwerking van rapporten vanuit het NVWA en het leiden van verbeterprojecten in samenwerking met collega’s. Ik ben eveneens verantwoordelijk voor het onderhouden van het kwaliteitshandboek.

In mijn huidige rol sta ik in contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en met leveranciers en klanten. Dat zorgt voor een grote afwisseling: geen dag is hetzelfde als kwaliteitsfunctionaris. Omdat we op internationaal niveau werken, verlopen de contacten met klanten en leveranciers vaak in het Engels.

Kwaliteit, veiligheid en hygiëne: dat zijn voor mij topprioriteiten en met mijn uitgebreide ervaring heb ik een uitstekende kennis opgebouwd van de geldende regels, waaronder HACCP. Ik probeer de nodige tijd te investeren in bewustmaking en verzorg onder meer interne opleidingen voor onze medewerkers. Daarnaast ben ik regelmatig aanwezig op de werkvloer zodat ik weet wat er leeft.

Door een recente wijziging in het directieteam van [BEDRIJF] zijn de prioriteiten gewijzigd en vanuit mijn focus op kwaliteit kan ik mij minder goed vinden in de nieuwe koers. Dat is voor mij een extra motivatie om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast wil ik graag de stap zetten naar een grotere organisatie, met een groter kwaliteitsteam. Op die manier hoop ik verder te kunnen bijleren van collega’s.

Mijn zoektocht is pas gestart en deze vacature is de eerste die mij echt in het oog springt. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat dit voor mij de ideale volgende stap is en hoop dat u na het lezen van deze brief die mening deelt. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek. Ik kijk alvast uit naar uw feedback!

Met vriendelijke groet,
Sonia Stouten

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.