Sollicitatiebrief Kraanmachinist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Kraanmachinist direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Kraanmachinist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Kraanmachinist
Sollicitatiebrief Kraanmachinist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Kraanmachinist krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Hilbrand van Loveren
Stationsweg 120
8421 AA Heerenveen

Bouw en Grondverzet Wensink B.V.
T.a.v. Jan Wensink
Businesspark Friesland-West 50
8447 SL Nijehaske

Heerenveen, [DATUM]

Betreft: vacature Kraanmachinist

Geachte heer Wensink,

In [MEDIUM] van [DATUM], las ik de vacature voor een kraanmachinist bij uw bouwbedrijf. Momenteel werk ik ook als kraanmachinist, maar vanwege een geplande verhuizing, ben ik op zoek naar eenzelfde functie dichter bij mijn nieuwe woonplaats. In deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn curriculum vitae en motivatie voor het werk als kraanmachinist.

Altijd heb ik vol bewondering gekeken naar plaatsen waar gebouwd werd. Al vroeg wist ik dat ik ooit ook in de bouw wilde werken. Na het afronden van de LTS, ben ik een infra opleiding tot machinist gaan volgen. In [JAAR] heb ik deze afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Hierna ben ik gaan werken als kraanmachinist bij [BEDRIJF]. Zoals eerder genoemd ga ik binnenkort met mijn gezin verhuizen en ben ik op zoek naar een werkplek rond onze nieuwe woonplaats. Uw vacature viel mij daarom direct op. Daarnaast ken ik uw bedrijf en weet ik dat u bekend staat om de goede uitvoering van bouwprojecten. Daar deel van mogen uitmaken, vormt tevens mijn motivatie om te solliciteren.

Als kraanmachinist monteer ik, samen met de ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen. Ik bestuur een mobiele kraan en zorg dat alle betonelementen op de juiste posities gehesen worden. Daarnaast stuur ik de montageploeg en draag hierover de verantwoordelijkheid. Ik controleer het aanpikken van de ploeg en motiveer hen om veilig en volgens de bedrijfsvoorschriften te werken. Tevens onderhoud ik contact met leveranciers ten behoeve van de montage. Ook pleeg ik overleg met de uitvoerder, projectleiders en hoofd realisatie. Wat mij aantrekt in de functie van kraanmachinist is de veelzijdigheid van de werkzaamheden en de uitdaging bij elk nieuw project.

Ik ben een ervaren kraanmachinist, die over de benodigde papieren beschikt. Voor mijn werk heb ik vele cursussen en trainingen gevolgd, voornamelijk op het gebied van veiligheid. Ik ben een sociaal persoon dat graag samenwerkt met anderen en met iedereen goed overweg kan. Discussie ga ik niet uit de weg, maar blijf altijd respectvol naar anderen. Door mijn gedrevenheid in mijn werk, weet ik ook anderen te motiveren om door te werken. Ik houd van aanpakken en vind het geen enkel probleem langer te werken als dat nodig is.

Ik hoop u met deze sollicitatiebrief te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van kraanmachinist. Graag beantwoord ik eventuele vragen van uw kant in een persoonlijk gesprek bij uw op kantoor.

Met vriendelijke groet,
Hilbrand van Loveren

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.