Sollicitatiebrief Kozijnmonteur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Kozijnmonteur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Kozijnmonteur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Kozijnmonteur
Sollicitatiebrief Kozijnmonteur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Kozijnmonteur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Celil Boxman
Werverdijk 89
8191 NL Wapenveld

Bouw en Woning Toezicht Arnouds B.V.
T.a.v. Arne Arnouds
Zwolseweg 80
8181 AJ Heerde

Wapenveld, [DATUM]

Betreft: vacature Kozijnmonteur

Geachte heer Arnouds,

Met interesse las ik in [MEDIUM] van [DATUM] de vacature die u open hebt staan voor een kozijnmonteur. Zowel mijn opleiding als mijn werkervaring en persoonlijkheid sluiten nauw aan bij uw omschrijving in de vacature. Graag solliciteer ik naar de functie van kozijnmonteur bij uw vakkundig bouwbedrijf. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie voor het solliciteren op deze vacature toelichten.

Na mijn opleiding allround timmerman aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], ben ik gaan werken als timmerman en kozijnmonteur bij een klein bouwbedrijf in [PLAATS]. Momenteel werk ik daar nog steeds. Als allround timmerman werk ik veel binnen in de werkplaats, maar ben als kozijnmonteur ook regelmatig op de bouw te vinden. Op basis van technische tekeningen maak ik kozijnen en ander timmerwerk. Ook in kunststof kozijnen kan het bedrijf voorzien en als kozijnmonteur weet ik hoe deze gemonteerd dienen te worden. Ik merk dat het mij plezier geeft om als kozijnmonteur op de bouw te werken; de diversiteit aan werkomgeving en mensen bevalt mij erg goed. Dit vormt dan ook een groot deel van mijn motivatie om op deze vacature te reageren.

Als kozijnmonteur werk ik zeer nauwkeurig en ik voel mij verantwoordelijk voor het eindresultaat. Half werk kan ik dan ook niet afleveren en ik werk door tot het beste resultaat bereikt is. In mijn werk ben ik zeer zelfstandig, maar ik werk wel graag in een team of met andere collega’s op de bouwplaats. Door mijn ruime ervaring werk ik snel en exact en graag breng ik mijn kennis over op leerling-monteurs of collega’s. Als kozijnmonteur beschik ik, zoals gevraagd in de vacature, over een geldig VCA-certificaat.

Ik ben een sociaal persoon met een vriendelijk karakter. Mensen om mij heen noemen mij betrouwbaar en ik ga op een correcte manier met klanten om. In mijn werk ben ik meedenkend en ik beschik over een goed probleemoplossend vermogen. Doordat ik van aanpakken houd, kan ik veel werk op een efficiënte manier verzetten. Ik ben flexibel ingesteld en vind overwerken om iets goed af te maken geen enkel probleem. Ook al werk ik al lange tijd als kozijnmonteur, ik blijf leergierig en ben altijd bereid om bijscholing te volgen.

Hopelijk heb ik u van mijn kwaliteiten en kunde kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Het vak van kozijnmonteur uitvoeren bij een professioneel bouwbedrijf waar veel te leren valt, zal mij zeker bevallen. Graag maak ik kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Celil Boxman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.