Sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor kinderfysiotherapeut als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut
Sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor kinderfysiotherapeut krijgt een 3,0/5 uit 1 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut

Annewil Markerink
Zwolseveste 116
3432 BM Nieuwegein

Praktijk Dobbelsteen
T.a.v. mevrouw L. Dobbelsteen
Lankampweg 142
7251 PM Vorden

Nieuwegein, [DATUM]

Betreft: vacature kinderfysiotherapeut

Geachte mevrouw Dobbelsteen,

Ja! Dat riep ik na het lezen van uw vacature voor een kinderfysiotherapeut in [VAKBLAD] van [DATUM]. De functieomschrijving en omschrijving van de organisatie waren bij mij een schot in de roos. Nu ik al enkele jaren als kinderfysiotherapeut werk in [ZIEKENHUIS], sta ik te trappelen om bij uw specialistische fysiotherapiepraktijk mij verder te kunnen ontwikkelen. In deze sollicitatiebrief licht ik mijn motivatie graag nader toe en vertel ik meer over mijn opleidingen en werkervaring.

Na het afronden van de master Kinderfysiotherapie, ben ik de postmaster Kinderfysiotherapie gaan volgen aan dezelfde instelling, namelijk [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATSNAAM] en deze opleiding heb ik tevens voltooid. Tijdens het volgen van deze postmaster ben ik gaan werken in het [ZIEKENHUIS], alweer ik nu nog steeds werk. Echter, ik ben op zoek naar een wat kleinere omgeving om mijn functie uit te voeren op een specialistische wijze. Dat vind ik in uw fysiotherapiepraktijk.

Als kinderfysiotherapeut in [ZIEKENHUIS], heb ik veel ervaring opgedaan in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van kinderen. Dit bij zowel kinderen zonder een beperking of aandoening, maar ook bij kinderen met bijvoorbeeld een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsstoornis. Deze laatste groep gaat mij nauw aan het hart en dat is wat mij zo aanspreekt in uw vacature: de werkzaamheden richten zich vooral op kinderen met een beperking of aandoening.

Als kinderfysiotherapeut kan ik zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team werken. Ik ben bekwaam in (differentiaal) diagnostiek en het herkennen van aandoeningen en ziekten, waaronder motorische ontwikkelingsstoornissen en gedragsstoornissen, zoals autisme spectrum stoornis. In mijn werk vind ik het leuk om nieuwe initiatieven te ontplooien en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben een sociaal, opgewekt persoon en houd ervan om mezelf proactief op te stellen. Ik werk resultaatgericht en bezit goede communicatieve vaardigheden. Zoals gevraagd in de vacature ben ik bereid om op verschillende locaties te werken en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. Tevens kan ik een geldige Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen.

Middels deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn enthousiasme voor de functie van kinderfysiotherapeut te hebben overtuigd. U kunt rekenen op een professionele, ervaren medewerker die iedere dag met veel plezier uw patiënten hulp biedt. Graag maak ik nader kennis en beantwoord ik eventuele vragen van uw kant in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Annewil Markerink

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief kinderfysiotherapeut

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.