Sollicitatiebrief Keukenmonteur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Keukenmonteur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Keukenmonteur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Keukenmonteur
Sollicitatiebrief Keukenmonteur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Keukenmonteur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Siemen Booms
Barsbeek 105
8326 BR Sint Jansklooster

De Keukenhof
T.a.v. Simon Westerstraat
Van Ommenstraat 1
8326 CP Sint Jansklooster

Sint Jansklooster, [DATUM]

Betreft: vacature Keukenmonteur

Geachte heer Westerstraat,

Met veel enthousiasme las ik uw vacature in [MEDIUM] van [DATUM], waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een keukenmonteur. Als ervaren timmerman denk ik een goede kandidaat te zijn voor deze functie en vandaar wil ik u mijn interesse voor de vacature kenbaar maken middels deze sollicitatiebrief. Ik vertel u hieronder graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding tot timmerman afgerond. Ik ben hierna gaan werken als allround timmerman bij een bouwbedrijf, waar ik mijn werk voornamelijk in de werkplaats uitvoer. Nu ik dit werk al langere tijd doe, begin ik steeds meer het contact met anderen te missen. Uiteraard heb ik collega’s waarmee ik samenwerk in de werkplaats, maar ik merk dat ik het erg leuk vind om ook eens meer buiten te werken. Daarmee bedoel ik op de bouwplaats, of bij mensen thuis. Als keukenmonteur kan dat natuurlijk dagelijks en daar verheug ik me op. Meer afwisseling in zowel werk als werkomgeving. Dit vormt mijn motivatie om de overstap naar keukenmonteur te maken.

Als timmerman voer ik allround timmerwerk uit. Ik kan mij een echte timmerspecialist noemen en houd van het werken met mijn handen. Als keukenmonteur kan ik deze specialiteit goed gebruiken. Het monteren van keukens heb ik al regelmatig gedaan bij vrienden en familie. Ik weet dus hoe het moet, maar hoop ook veel van collega’s te kunnen bijleren. Het in koppels werken als keukenmonteur is voor mij dus ook een enorm voordeel. Daarnaast denk ik anderen weer veel te kunnen bijbrengen over timmerwerk.

Ik ben een enthousiast en gedreven persoon. Werken met mijn handen vind ik heerlijk, maar ik weet ook goed logisch na te denken. Techniek en bouw zijn zaken waar ik veel van af weet. Graag werk ik samen met collega’s en daarnaast verheug ik me op het contact met klanten. Ik weet op een prettige manier te communiceren en ben oplossingsgericht ingesteld. Kwaliteit staat voorop en daarbij weet ik tevens klantgericht te werken. Als medewerker in de bouw ben ik gewend om over te werken wanneer nodig en ik ben dan ook flexibel te noemen. Zoals gevraagd in de vacature, beschik ik over een rijbewijs en kan ik tegen een stootje. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en lichamelijk werk levert voor mij geen problemen op.

Het zou mij veel voldoening en uitdaging geven om bij uw bedrijf aan de slag te gaan als keukenmonteur. Een prachtig bedrijf met een enthousiast en ervaren team. Ik verwacht binnen zo’n team snel te leren als keukenmonteur. Hopelijk heb ik u dan ook van mijn enthousiasme en passie voor het vak kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief en mag ik u op korte termijn in een persoonlijk gesprek meer vertellen.

Met vriendelijke groet,
Siemen Booms

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.