Sollicitatiebrief kamermeisje

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief kamermeisje direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: huishoudelijke hulp, kamermeisje, schoonmaakster, schoonmaker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor kamermeisje als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief kamermeisje
Sollicitatiebrief kamermeisje
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor kamermeisje krijgt een 4,4/5 uit 146 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief kamermeisje

Mirte Haakma
Gein-Zuid 199
1391 JH Abcoude

Hotel de Overkant
T.a.v. mevrouw W.A.C. Vinke
Pernestraat 113
1901 AW Castricum

Abcoude, [DATUM]

Betreft: vacature kamermeisje

Geachte mevrouw Vinke,

Op het informatiebord bij uw hotel las ik zaterdag [DATUM] jl. de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een net en gemotiveerd kamermeisje. Graag wil ik u in deze brief ervan overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor deze functie.

Momenteel werk ik als schoonmaakster bij een facilitair bedrijf. Ik word ingezet bij verschillende bedrijven waar ik verantwoordelijk ben voor het schoonmaken en onderhouden van de gebouwen. Het werken als kamermeisje lijkt mij een leuke, nieuwe uitdaging in een aangename werkomgeving, vandaar dat uw vacature mijn aandacht trok. Een andere reden is dat ik nu voornamelijk in de vroege ochtend- en avonduren werk, maar dit vind ik soms moeilijk te combineren met mijn gezin. Als kamermeisje zijn de werkuren vaak overdag, wat ervoor zal zorgen dat ik mijn kinderen meer zie en er vaker voor ze kan zijn, ook al zijn ze bijna volwassen.

Schoonmaken heb ik altijd al leuk gevonden. Het was dan ook logisch om een baan als schoonmaakster te nemen. Ik heb ruime ervaring in schoonmaken. Als kamermeisje lijkt het me veel voldoening geven om de kamers en bijbehorende badkamers weer blinkend schoon te krijgen na ieder bezoek. Het verschonen van beddengoed, het opmaken van de bedden en het stoffen en stofzuigen: het zijn allemaal werkzaamheden waar ik veel plezier in heb.

Ik ben een zeer net, betrouwbaar en energiek persoon. Bij het schoonmaken werk ik zeer nauwkeurig en ik heb zeker oog voor detail. Ik ben servicegericht en leg anderen graag in de watten. Zoals u aangeeft in de vacature is het belangrijk om als kamermeisje fysiek sterk te zijn, omdat de werkzaamheden zwaar kunnen zijn. In mijn huidige baan geldt hetzelfde en dat heeft nog nooit voor problemen bij mij gezorgd. In mijn vrije tijd ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden; ik houd mijzelf dus sterk en in goede conditie. Nederlands is mijn moedertaal, maar ook de Engelse taal beheers ik goed.

Schoonmaakwerk geeft mij zoals gezegd veel voldoening en dus zal ik als kamermeisje in uw hotel ook echt op mijn plek zijn. Graag zorg ik ervoor dat de gasten een fijn verblijf hebben en tevreden zijn over uw hotel. Ik hoop u in een persoonlijk gesprek te mogen ontmoeten zodat ik mijn brief en motivatie verder toe kan lichten.

Met vriendelijke groet,

Mirte Haakma

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief kamermeisje

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

6 gedachten over “Sollicitatiebrief kamermeisje

 1. Tessa

  Erg handig, hier heb ik veel aan.
  Goede en duidelijke brief met veel info

  Reageren
 2. fatima

  Ik vind het top hoe het is opgestyeld en vooral hoe het is verdeeld over de teksten. Ik vind het goed dat er zulke websites bestaan, en vooral zulke delen van het verhaal en jet is ook zo gfijn om ze te edlen met andere mensen. Het is echt een fijne website!!

  Reageren
 3. Jongeleen

  goed voorbeeld van een solicitatiebrief

  Reageren
 4. linette

  heel goeie sollicitatiebrief .wou deze graag als voorbeeld hebben

  Reageren
 5. masha

  heel goeie voorbeelden bedankt.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.