Sollicitatiebrief juridisch secretaresse

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief juridisch secretaresse direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch medewerkerjuridisch secretaressemanagement assistentmedisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor juridisch secretaresse als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief juridisch secretaresse
Sollicitatiebrief juridisch secretaresse
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor juridisch secretaresse krijgt een 4,1/5 uit 55 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief juridisch secretaresse

Famke de Ruijter
Voorbeeldstraat 1b
1075PC Amsterdam

Tiemessen & Florein
T.a.v. de heer S.E.A. van den Anker
Paulus Potterstraat 200
2526 SM Den Haag

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature juridisch secretaresse

Geachte heer Van den Anker,

In het Brabants Dagblad van [DATUM] jongstleden las ik met belangstelling uw vacature voor de functie van juridisch secretaresse. Na ons prettige telefoongesprek van afgelopen dinsdag ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste kandidaat voor uw kantoor ben. Middels deze brief maak ik graag mijn interesse in de openstaande functie van juridisch secretaresse bekend.

Na mijn MBO-opleiding tot juridisch secretaresse ben ik bij [BEDRIJF] gaan werken. Ik werk daar ter ondersteuning van een juridisch medewerker. Een leuke functie, maar ik ben toe aan meer zelfstandigheid. Zoals ik uit uw vacature kon opmaken, en wat u ook in ons telefoongesprek hebt bevestigd, wordt de functie binnen uw kantoor zelfstandig uitgevoerd. Van agendabeheer tot het aanleggen van cliëntendossiers en het verzorgen van juridische correspondentie: het is een uitgebreid en uitdagend takenpakket.

In mijn huidige functie heb ik alle werkzaamheden die horen bij het vak van juridisch secretaresse uitgevoerd. Ik beheers de juridische terminologie uitstekend en het opstellen en lezen van juridische documenten vormt voor mij dan ook geen probleem. Ik werk graag zelfstandig, maar hecht wel veel waarde aan het contact met collega’s, cliënten en werknemers van bijvoorbeeld de rechtbank.

Als juridisch secretaresse werk ik zeer nauwkeurig en gestructureerd. Ik ben accuraat, betrouwbaar en integer. Ik sta stevig in mijn schoenen en laat mij niet snel uit het veld slaan. Mijn emoties kan ik goed beheersen en ik ben stressbestendig: eigenschappen die binnen dit vakgebied belangrijk zijn. Ik werk met veel plezier als juridisch secretaresse en stel mij dan ook graag flexibel op. Het beeld dat u van uw kantoor hebt geschetst in uw vacature en vooral in ons telefoongesprek komt op mij over als zeer open en gemoedelijk. Het is zeker een werkomgeving waarin ik mij zeer thuis zal voelen.

Ik hoop dat mijn motivatie in deze brief aanleiding geeft tot een persoonlijk gesprek op uw kantoor.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Famke de Ruijter

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief juridisch secretaresse

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief juridisch secretaresse

  1. Brenda

    Goed!
    Die ga ik zeker gebruiken voor mijn sollicitaties.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.