Sollicitatiebrief Junior merchandiser

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Junior merchandiser direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Junior merchandiser als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Junior merchandiser
Sollicitatiebrief Junior merchandiser
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Junior merchandiser krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Merdan Maarse
Haagje 123
3273 AE Westmaas

Balanced Fashion
T.a.v. M. van Oostveen
Magnoliastraat 25
3202 BW Spijkenisse

Westmaas, [DATUM]

Betreft: vacature Junior merchandiser

Geachte mevrouw Van Oostveen,

Gedreven, commercieel vaardig en analytisch sterk. Dat zijn de kernwoorden in uw openstaande vacature voor een junior merchandiser. Daar voelde ik mij onmiddellijk door aangesproken en na het lezen van uw advertentie op Linkedin aarzelde ik geen moment om mij kandidaat te stellen voor uw vacature. In deze brief licht ik graag mijn motivatie nader toe.

Vorig jaar behaalde ik mijn bachelordiploma business administration aan [HOGESCHOOL] in [LOCATIE]. Aansluitend ging ik aan de slag bij [BEDRIJF], waar ik in het kader van een zwangerschapsvervanging als assistant planner werkte. Op die manier leerde ik het reilen en zeilen binnen de retail sector goed kennen en ik wil graag mijn loopbaan verder zetten in deze industrie.

Als assistant planner kreeg ik een goed overzicht van de verschillende afdelingen en processen op het vlak van logistiek, inkoop en verkoop. Op basis van mijn ervaring gaat mijn voorkeur uit naar een rol als merchandiser, met een combinatie van strategische en operationele taken. Met mijn goede sociale en communicatieve vaardigheden ben ik er bij [BEDRIJF] snel in geslaagd een goede relatie op te bouwen met collega’s, klanten en leveranciers. Bovendien beschik ik over een stevige dosis overtuigingskracht en dat heeft mij geholpen om in soms moeilijke situaties het onderste uit de kan te halen.

De voorbije maanden heb ik vooral mijn analytische vaardigheden nog verder kunnen aanscherpen. Ik vind het fijn om in de cijfers te duiken en op basis van de data de juiste beslissingen te nemen. Bovendien zijn feiten en cijfers de ideale hulpmiddelen om anderen te overtuigen. Voor het uitvoeren van analyses gebruik ik voornamelijk Excel. Binnenkort loopt mijn contract bij [BEDRIJF] af en nu wil ik graag de overstap maken naar een meer internationale speler en een complexere organisatie. Met het oog op mijn verdere loopbaan en mijn persoonlijke ontwikkeling vind ik het belangrijk om veel te kunnen bijleren en het opleidingsplan zoals beschreven in uw vacature spreekt mij erg aan.

Vanuit mijn persoonlijke interesse in fashion gaat mijn voorkeur uit naar een bedrijf in deze industrie en ik ben zelf al jarenlang een tevreden klant van [BEDRIJF]. Ik ben ervan overtuigd dat dit mij zal helpen om mijn job met nog meer passie en succes uit te voeren.

Zoals gevraagd in uw vacature ben ik vlot tweetalig Nederlands en Engels. Ik ben flexibel op het vlak van werkuren en ben bereid om indien nodig te reizen. Meer nog, dat zie ik als een leuke extra! Ik beschik over een rijbewijs B en eigen vervoer en woon in de regio [REGIO]. Verplaatsingen naar de verschillende winkels zijn geen probleem voor mij.

Mijn enthousiasme voor deze rol is hopelijk duidelijk geworden in deze brief. Ik wil graag mijn beste beentje voorzetten om bij te dragen aan het succes van [BEDRIJF]. In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met een overzicht van mijn vaardigheden en ervaring. Ik kijk alvast uit naar de mogelijkheid om u in een persoonlijk gesprek verder te overtuigen van mijn motivatie en capaciteiten.

Met vriendelijke groet,
Merdan Maarse

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.