Sollicitatiebrief junior full stack developer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief junior full stack developer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor junior full stack developer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief junior full stack developer
Sollicitatiebrief junior full stack developer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor junior full stack developer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Klaske Huismans
Hazekamp 79
6707 HG Wageningen

Liberty Wealth Planner
T.a.v. F. Lambrechts
Haversteeg 22
6708 NK Wageningen

Wageningen, [DATUM]

Betreft: vacature junior full stack developer

Geachte mijnheer Lambrechts,

Op StackOverFlow viel mijn oog op uw openstaande vacature voor een junior full stack developer. Precies de baan die ik momenteel zoek: variatie, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om veel bij te leren binnen een ambitieus en ervaren team. Daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor deze openstaande vacature.

In [JAAR] behaalde ik mijn masterdiploma Internationale Bedrijfsadministratie en daarna ging ik aan de slag als Product Owner bij [BEDRIJF]. Een erg gevarieerde rol, waarin ik heel wat kon bijleren over UX, engineering, marketing en business. Ik werkte nauw samen met een development team en met analisten en marketers.

Omdat ik graag een beter begrip wilde krijgen van de technische aspecten, besliste ik om online een basiscursus programmeren te volgen. Via FreeCodeCamp behaalde ik een aantal certificaten en ik werkte een aantal eigen projecten uit. Die kennis hielp mij verder om een betere product owner te worden en steviger in mijn schoenen te staan in technische discussies.

Na het faillissement van [BEDRIJF] laste ik een sabbatical in en overwoog ik de opties voor mijn volgende stap in mijn loopbaan. Omdat ik intussen de smaak van het programmeren echt goed te pakken had, koos ik ervoor om een coding bootcamp te volgen. Zo volgde ik de voorbije zes maanden een intensief programma en mag ik mij nu een volwaardig full stack developer noemen.

In de opleiding hebben we met verschillende programmeertalen gewerkt. Vooral met Javascript en frameworks als React.js, Angular.js en Node.js voel ik mij comfortabel. Daarnaast heb ik ervaring met Ruby on Rails, PHP en Python. Uit nieuwsgierigheid heb ik op eigen initiatief geëxperimenteerd met Golang en Elixir. Voor frontend development gebruik ik ook HTML en CSS.

Als onderdeel van de opleiding hebben we een eigen project ontwikkeld en daarvoor heb ik samengewerkt met [BEDRIJF]. Op die manier heb ik veel kunnen bijleren over het oplossen van problemen en de samenwerking met andere developers. Daarnaast leerde ik technieken als OOP en MVC toepassen. Vanuit mijn ervaring als product owner heb ik een goede kennis van scrum en agile methodologieën.

Na het afronden van de opleiding ben ik nu op zoek naar een uitdagende job als junior full stack developer. De beste manier om mij verder te ontwikkelen is door samen te werken met meer ervaren collega’s en dat is waar ik nu naar op zoek ben. Daarnaast wil ik graag een rol waarin ik zelfstandig kan werken en de kans krijg om mee te denken over de productontwikkeling.

Mijn gebrek aan ervaring als developer kan ik ruimschoots compenseren met een enorme passie voor programmeren en een grote leergierigheid. Daarnaast beschik ik over uitstekende communicatievaardigheden en een goed begrip van de business en van de noden van de verschillende stakeholders. Ik ben ervan overtuigd dat dit een enorme toegevoegde waarde kan bieden binnen een development team.

Hopelijk heb ik in deze brief een goed beeld kunnen schetsen van mijn motivatie en vaardigheden. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn curriculum vitae, waar u een link vindt naar mijn Github profiel. Ik kijk alvast uit naar de mogelijkheid om kennis te maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Klaske Huismans

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.