Sollicitatiebrief Junior customer service medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Junior customer service medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Junior customer service medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Junior customer service medewerker
Sollicitatiebrief Junior customer service medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Junior customer service medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Marianne Westendorp
Mesbergweg 37
6325 BZ Berg en Terblijt

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur
T.a.v. M. Sterenberg
Parallelweg 2 -24
6221 BT Maastricht

Berg en Terblijt, [DATUM]

Betreft: vacature Junior customer service medewerker

Geachte heer Sterenberg,

Op Facebook trok uw vacature voor een tweetalige customer service medewerker mijn aandacht. Een gevarieerde functie met afwisselende contacten en doorgroeimogelijkheden: dat is precies wat ik momenteel zoek. Daarom aarzelde ik geen moment om te solliciteren voor deze functie. In deze brief vertel ik u graag waarom.

Al op jonge leeftijd was duidelijk dat ik over een aangeboren commercieel talent beschik. Ik krijg veel energie van klantencontacten en koos daarom voor een MBO-opleiding Medewerker Klantenservice. Na het afronden daarvan ben ik nu op zoek naar een vaste functie in een dynamisch bedrijf. Uw vacature spreekt mij erg aan omwille van de informele werkomgeving. Bovendien heb ik affiniteit met de sector.

Tijdens mijn studies had ik een bijbaantje in een contact center en op die manier heb ik alvast heel wat theoretische kennis kunnen omzetten in de praktijk. Dankzij mijn uitstekende communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen slaag ik er bijna altijd in om klanten een passende oplossing aan te bieden. Daar haal ik veel voldoening uit.

Van telefonische contacten krijg ik veel energie en ik vind het daarom een groot pluspunt dat dit een belangrijk onderdeel van de omschreven functie is. Anderzijds is het fijn om deze ook te kunnen afwisselen met contacten via mail en sociale media. De combinatie met meer administratieve taken biedt precies de afwisseling waar ik naar op zoek ben.

Dankzij mijn opleiding heb ik een uitstekende kennis van MS Office en ik heb ook al ervaring met andere softwarepakketten. Zo werkte ik tijdens mijn stage bijvoorbeeld met SAP. Als dochter van een Nederlandse mama en een Australische papa ben ik tweetalig Nederlands/Engels opgevoed. Daarnaast heb ik een degelijke kennis van het Spaans.

Binnen een team heb ik er geen moeite mee om een leidinggevende rol op te nemen als dat nodig is. Ik ben proactief ingesteld en ben binnen mijn vriendengroep vaak de initiatiefnemer. Omdat een goede werksfeer erg belangrijk is, draag ik hier graag toe bij en ik kan mij snel integreren in een nieuw team. Met mijn open houding en flexibele instelling ben ik altijd bereid om collega’s te helpen wanneer dat nodig is.

Als enthousiaste starter sta ik te popelen om aan de slag te gaan in een leuk team binnen een groeiend bedrijf. Daarom denk ik dat deze vacature mij op het lijf geschreven is. Hopelijk denkt u daar na het lezen van deze brief hetzelfde over. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,
Marianne Westendorp

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.