Sollicitatiebrief junior backend developer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief junior backend developer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor junior backend developer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief junior backend developer
Sollicitatiebrief junior backend developer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor junior backend developer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Glenda Buizer
Arcadialaan 16
1813 KN Alkmaar

Forth & Town Systems
T.a.v. Lizet ten Tije
Mahlerstraat 84
1817 GV Alkmaar

Alkmaar, [DATUM]

Betreft: vacature junior backend developer

Geachte mevrouw Ten Tije,

Op Linkedin trok uw openstaande vacature voor een junior backend developer meteen mijn aandacht. Een dynamische omgeving met veel ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling: dat is precies wat ik zoek! De bedrijfscultuur en de beschreven projecten spreken eveneens tot de verbeelding. Daarom stel ik mij graag kandidaat om uw team te versterken en in deze brief wil ik u proberen te overtuigen van mijn motivatie en capaciteiten.

Een paar maanden geleden rondde ik mijn masteropleiding computer science af en na enkele maanden reizen sta ik nu te popelen om aan de slag te gaan als software engineer. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar een rol als backend developer, waarin ik kan meewerken aan complexe engineering projecten. Voor mijn eerste job kijk ik vooral uit naar een omgeving waar ik veel kan bijleren en nauw kan samenwerken met andere, meer ervaren developers.

In mijn opleiding koos ik voor Internet and Web Technology als specialisatie en op die manier heb ik een goed inzicht in de uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen van ecommerce websites. Daarnaast heb ik aan een paar persoonlijke projecten gewerkt en samen met een aantal medestudenten ontwikkelde ik onder meer een applicatie om studenten op internationaal niveau met elkaar in contact te brengen op basis van gemeenschappelijke interesses.

Intussen heb ik van verschillende programmeertalen kunnen proeven, waaronder Python, Java en Javascript. Voor persoonlijke projecten heb ik vaak met Ruby on Rails gewerkt en ik heb ook een aantal bijdragen geleverd aan de open source community. Hoewel ik opensta voor verschillende technologieën, vind ik het een pluspunt om te zien dat [BEDRIJF] eveneens met Ruby werkt. Mijn eerdere ervaring zal mij zeker helpen om mij snel in te werken.

Wat mij ook aanspreekt, is de agile omgeving die beschreven wordt in de vacature en de grote zelfstandigheid die developers hebben in multidisciplinaire teams. Als developer wil ik vooral praktische problemen oplossen voor de gebruikers. Daarom spreekt de nauwe samenwerking met de business mij erg aan.

Op technisch vlak heb ik een brede interesse en ik heb mij de voorbije jaren los van mijn studies nog verder verdiept in distributed systems, automated testing en infrastructure as a code. Verder heb ik met verschillende tools en technologieën geëxperimenteerd, waaronder AWS en verschillende databases. Ik heb ook deelgenomen aan een aantal hackathons en meetups.

Als enthousiaste schoolverlater ben ik op zoek naar een startersfunctie om mijn loopbaan als backend developer te lanceren en de aangeboden functie sluit perfect aan bij mijn verwachtingen. Hopelijk bent u ook enthousiast over mijn kandidatuur en kunnen we binnenkort nader kennismaken. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae en github profiel voor meer informatie over mijn achtergrond en projecten.

Met vriendelijke groet,
Glenda Buizer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.