Sollicitatiebrief jobcoach

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief jobcoach direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor jobcoach als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief jobcoach
Sollicitatiebrief jobcoach
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor jobcoach krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Sonali van Klink
Trompstraat 83
3814 SN Amersfoort

Arbeidsbureau Amersfoort
T.a.v. M. Draaier
Het Zand 17
3811 GB Amersfoort

Amersfoort, [DATUM]

Betreft: vacature jobcoach

Geachte mevrouw Draaier,

Op Nationale Vacaturebank vond ik uw openstaande vacature voor een gedreven jobcoach. Precies de functie die ik nu zoek en ik heb geen moment geaarzeld om mij kandidaat te stellen. In deze brief leg ik graag uit waarom.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Over mijn studiekeuze had ik weinig getwijfeld. Als kind was ik al erg begaan met anderen en ik vind het belangrijk om mijn steentje te kunnen bijdragen in de samenlevingen door anderen te helpen.

Na het afronden van mijn opleiding werkte ik in verschillende rollen en omgevingen. Zo leerde ik omgaan met verschillende problematieken en al bij al was de ervaring echt verrijkend. Het duurde echter even tot ik mijn echte passie vond in een rol als jobcoach. Dat gebeurde eerder toevallig, toen ik bij [ORGANISATIE] een cliënt begeleidde in zijn zoektocht naar een geschikte baan.

Het gaf mij heel veel voldoening om op die manier het verschil te kunnen maken en daarom koos ik ervoor om mij te specialiseren in dit domein. In [JAAR] volgde ik de NOLOC-opleiding tot jobcoach. Daarna ging ik aan de slag bij [BEDRIJF], waar ik een stevige ervaring en een uitgebreid netwerk opbouwde.

Mijn rol als jobcoach was erg gevarieerd en ik kwam in contact met cliënten uit verschillende sociale milieus. De voorbije jaren heb ik een uitstekende kennis opgebouwd van diverse re-integratie trajecten (zoals 2e spoor en outplacement), in het kader van opdrachten voor UWV, gemeentes en bedrijven. Op die manier beschik ik over een uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt en van de geldende wet- en regelgeving.
Als jobcoach maak ik het verschil door mij sterk empathisch op te stellen en mijn aanpak aan te passen aan de noden en situatie van de cliënt. Met mijn uitgebreide ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met diverse achtergronden, slaag ik erin uitstekende resutaten te behalen. Daar haal ik veel voldoening uit.

Naast het begeleiden van cliënten komt er natuurlijk heel wat meer kijken bij een rol als jobcoach. Zo zijn er bijvoorbeeld de contacten met partners en met werkgevers. Als geboren netwerker krijg ik veel energie van de samenwerking met externe partners. Het commerciële aspect schrikt mij dus zeker niet af. Integendeel!

De rol bij [BEDRIJF] lijkt mij op het lijf geschreven en hopelijk heb ik u daar in deze brief van kunnen overtuigen. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn curriculum vitae. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,
Sonali van Klink

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.