Sollicitatiebrief Javascript developer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Javascript developer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Javascript developer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Javascript developer
Sollicitatiebrief Javascript developer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Javascript developer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Tracey Lommen
Rechtsbuitenstraat 26
1433 DS Kudelstaart

Protection Management
T.a.v. René Nierop
Meester Bardeslaan 24
1181 NP Amstelveen

Kudelstaart, [DATUM]

Betreft: vacature Javascript developer

Geachte heer Nierop,

Via Linkedin vond ik uw openstaande vacature voor een gedreven Javascript developer. Het product van [BEDRIJF] spreekt enorm tot de verbeelding en daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze uitdagende functie. In deze brief licht ik graag mijn motivatie verder toe.

In [JAAR] behaalde ik mijn bachelordiploma computer science. Tijdens mijn studies werkte ik al aan een aantal eigen projecten en was ik actief in de open source community. Mede dankzij die ervaring vond ik snel een leuke baan bij [BEDRIJF]. Daar werkte ik als junior developer mee aan verschillende projecten voor klanten. In het begin ging het vooral om het ontwikkelen van eenvoudige websites, maar gaandeweg groeide mijn verantwoordelijkheid. Binnen een ervaren team kon ik heel wat oppikken van andere collega’s en zo werkte ik al snel mee aan meer complexe projecten.

Mijn huidige functie is een full stack rol, met iets meer focus op frontend werk. Zowel voor mijn job als voor mijn persoonlijke projecten heb ik vooral met Javascript gewerkt. Zo heb ik onder meer een goede kennis van Angular.js, React.js, Backbone.js en Vue.js. Voor backend development gebruik ik vooral Node.js. Verder heb ik ervaring met AWS en met SQL en NoSQL databases.

Als developer hecht ik veel belang aan clean code en aan kwaliteit. Dat betekent onder meer dat ik de nodige aandacht besteed aan testing. Binnen het team wordt mij vaak gevraagd om code reviews te doen, mede omdat ik een goed oog voor detail heb.
Voor mij is het belangrijk om mij verder te blijven ontwikkelen en daarom experimenteer ik regelmatig met nieuwe technologieën. Daarnaast probeer ik veel bij te leren van meer ervaren collega’s. Verder neem ik actief deel aan meetups en evenementen en blijf ik mijn bijdragen leveren binnen de open source community.

Nu ben ik op zoek naar een volgende stap en dat betekent dat ik uitkijk naar een job binnen een bedrijf met een eigen product. Als developer geeft het mij veel voldoening om een product te bouwen met een positieve impact en een groot aantal gebruikers. Dat is een van de redenen waarom een rol bij [BEDRIJF] mij zo aanspreekt.

Verder ben ik op zoek naar een omgeving waarin ik verder kan groeien en samenwerken met senior developers. Ruimte om te experimenteren en mee te denken over het product: het zijn zaken waar ik heel enthousiast van word.

Hopelijk heb ik u in deze brief een goed beeld kunnen geven van mijn achtergrond en motivatie. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn curriculum vitae, waar u ook een link vindt naar mijn Github profiel. In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer.

Met vriendelijke groet,
Tracey Lommen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.