Sollicitatiebrief IT Auditor

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief IT Auditor direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor IT Auditor als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief IT Auditor
Sollicitatiebrief IT Auditor
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor IT Auditor krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Chakib Eisma
Vincentiusstraat 12
5664 GJ Geldrop

Nederlandse Loterij
T.a.v. mevrouw I. Boerakker
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Geldrop, [DATUM]

Betreft: vacature IT Auditor

Geachte mevrouw Boerakker,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature in [MEDIA] waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een professionele IT auditor. De functie-eisen die in deze vacature genoemd worden, sluiten nauw aan bij mijn opleiding, ervaring en persoonlijke vaardigheden. Graag solliciteer ik naar deze functie van IT auditor middels deze sollicitatiebrief, waarin ik nader in zal gaan op mijn achtergrond en motivatie.

Aan [ONDERWIJSINSTELLING] heb ik in [JAAR] de opleiding IT Auditing afgerond. Hierna ben ik gaan werken als IT auditor en in de avonduren heb ik tevens de Master IT Auditing behaald. Nu ik deze master behaald heb, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging die mij weer een stap verder in mijn loopbaan brengt. Uw vacature sprak mij dan ook direct aan en maakte mij enthousiast voor de functie van IT auditor bij uw bedrijf.

Als IT auditor ben ik verantwoordelijk voor en werk ik mee aan de planning, scoping en uitvoering van audits naar IT-processen. Ik bespreek de bevindingen uit audits met het verantwoordelijk senior management en ik overtuig hen de aanbevelingen uit de audits op te volgen. Daarnaast monitor ik op vasthoudende en realistische wijze de opvolging van de aanbevelingen. Om een goede bijdrage te leveren aan de kwaliteitsverbeteringen, volg ik onder meer de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en ik vertaal deze naar mijn eigen werk.

Ik ben een sociaal en gedreven persoon. Ik beschik over een ijzersterk analytisch vermogen en ga resultaatgericht te werk. Door mijn vasthoudendheid en overtuigingskracht weet ik mijn doelen te behalen. In mijn werk als IT auditor weet ik goed prioriteiten te stellen en weet me staande te houden in complexe afstem-, advies- en overlegsituaties. Ik ben in staat scherp en onafhankelijk onderzoek te doen, zorg voor een gedegen onderbouwing van mijn oordeel en laat mij niet uit het veld slaan door een stevige discussie. Graag werk ik in een sterk en professioneel team, waarbinnen tevens ruimte is voor humor en waarbinnen open gecommuniceerd wordt. Tenslotte beschik ik, zoals gevraagde in de vacature, over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Hopelijk heb ik uw interesse gewekt met deze sollicitatiebrief voor IT auditor bij uw bedrijf. Graag maak ik persoonlijk kennis en verheug ik mij op een persoonlijk gesprek, waarin ik nader in kan gaan op mijn motivatie, bekwaamheid en beantwoord ik met genoegen eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Chakib Eisma

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.