Sollicitatiebrief intercedent

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief intercedent direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor intercedent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief intercedent
Sollicitatiebrief intercedent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor intercedent krijgt een 4,2/5 uit 39 beoordelingen.

Jacobine van ’t Zand
Wollegras 49
3206 JT Spijkenisse

Schoo Uitzendbureau
T.a.v. mevrouw S.C.P. Schoo
Martin Luther Kinglaan 85
1902 PD Castricum

Spijkenisse, [DATUM]

Betreft: vacature intercedent,

Geachte mevrouw Schoo,

Na het lezen van de vacature van intercedent op uw bedrijfswebsite, was mijn interesse voor deze functie onmiddellijk gewekt. Na ons telefoongesprek van [DATUM] j.l. ben ik niet alleen enthousiast geraakt voor de functie, maar ook voor uw organisatie. Door middel van deze sollicitatiebrief wil ik mijn motivatie voor de vacature aan u toelichten.

Na mijn opleiding commerciële economie aan Avans Hogeschool in Breda, kwam ik er al vrij snel achter dat ik graag een wat meer gerichte opleiding wilde volgen. Mijn keuze viel op de opleiding management, met als specialisatie personeel en organisatie bij NCOI Opleidingen. Dat bleek de juiste richting; ik heb deze opleiding met veel plezier en enthousiasme gevolgd. Na mijn afstuderen, kon ik al vrij snel aan de slag op de HR-afdeling van een werving- en selectiebureau. Daar maakte ik ook kennis met het vak als Intercedent.

Op de HR-afdeling houd ik mij bezig met alle zaken rondom de aanname van eigen personeel en het personeelsbeleid. Daarbij mis ik soms het commerciële aspect, waarmee je wel te maken hebt binnen de functie als intercedent. Uw openstaande vacature biedt dus eigenlijk de perfecte combinatie! En daarbij denk ik over de juiste capaciteiten te beschikken om een goede kandidaat voor de functie te zijn. Ik verheug me op het contact met verschillende klanten en kandidaten. En daarbij het netwerken, het bewerken van de markt, het maken van salesplannen; zaken die ik in mijn huidige functie mis. Daarbij wil ik me graag binnen korte tijd expert maken in het marktgebied waarvoor de openstaande functie van intercedent geldt. De functie van intercedent biedt mij veel uitdaging.

In mijn werk vind ik veel uitdaging in het vinden van de juiste match: de goede persoon op de goede plek binnen het bedrijf. Maar ik ben ook zeker commercieel ingesteld. Ik heb een echte salesmentaliteit en een enorm doorzettingsvermogen. Ik werk zeer resultaatgericht en geef niet snel op. Daarnaast hecht ik veel waarde aan kwaliteit en laat me niet uit het veld slaan bij tegenslag of stress. Mensen om mij heen noemen mij overtuigend, flexibel, sociaal en enthousiast.

Ik hoop u nieuwsgierig te hebben gemaakt middels deze sollicitatiebrief. Intercedent bij uw organisatie is de functie waarnaar ik op zoek ben. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jacobine van ’t Zand

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.