Sollicitatiebrief Interaction Designer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Interaction Designer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Interaction Designer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Interaction Designer
Sollicitatiebrief Interaction Designer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Interaction Designer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Merijn ten Hoven
Walenburgerweg 5
3039 AA Rotterdam

4-U Design
T.a.v. mevrouw F. Pietersen
Schiedamseweg 93
3026 AE Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature Interaction Designer

Geachte mevrouw Pietersen,

De beste user experience bieden, dat is waar ik als interaction designer goed in ben. In de vacature die geplaatst is op uw bedrijfswebsite, staat te lezen dat u op zoek bent naar zo’n vakkundige interaction designer. En laat ik nu net op zoek zijn naar een nieuwe, uitdagende werkplek! Graag solliciteer ik dan ook naar deze openstaande functie en in deze sollicitatiebrief vertel ik graag meer over mijzelf, mijn motivatie en mijn curriculum vitae.

In [JAAR] heb ik de opleiding Multimedia Design afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Ik ben daarna gaan werken bij het bedrijf waar ik tijdens mijn studie stage heb gelopen. Helaas was er binnen het bedrijf enkel plek voor een parttime functie als interaction designer. Aangezien het werk mij zo goed bevalt en ik mij graag verder wil ontwikkelen, ben ik op zoek naar een fulltime aanstelling. De openstaande vacature bij uw bedrijf omschrijft de voor mij ideale baan: een voltijd functie, waarbinnen ruimte is voor ontwikkeling, bij een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Als interaction designer buig ik me over complexe vraagstukken binnen het team met betrekking tot ux- en visual design. Ik vertaal de strategie naar digitale touchpoints en doe dit door het maken van flows, wireframes, visual designs en prototypes. Ik optimaliseer de designs op basis van onderzoek en usibility tests en door het valideren van aannames. Alle eisen en wensen vertaal ik naar een aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk design, die past bij de huisstijl. Dit design werk ik samen met het team uit tot de beste oplossing. Het resultaat is een optimaal positieve customer journey!

Ik ben een creatief en enthousiast persoon, met passie voor het vak van interaction designer. Nieuwe technologieën pas ik graag als één van de eersten toe en zet digitale innovatie graag in een hogere versnelling. Ik werk graag in een gedreven team, waarbinnen ik mij openstel voor feedback en ik zelf ook durf te delen wat ik belangrijk vind. Door mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met stress en onverwachte situaties. Mijn interesse reikt verder dan enkel interaction design: ook copy, code, branding et cetera hebben mijn aandacht. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

Met deze sollicitatiebrief en curriculum vitae hoop ik u een goed beeld te hebben gegeven over mijzelf als interaction designer. Eventuele vragen van uw kant licht ik graag toe tijdens een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.

Met vriendelijke groeten,
Merijn ten Hoven

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.