Sollicitatiebrief Integratie Consultant

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Integratie Consultant direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Integratie Consultant als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Integratie Consultant
Sollicitatiebrief Integratie Consultant
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Integratie Consultant krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Nico van Wilgenburg
Heemskerkerweg 196
1945 TK Beverwijk

IT & Web Communications
T.a.v. de heer H. Van der Berg
Olivierstraat 11
2021 BL Haarlem

Beverwijk, [DATUM]

Betreft: vacature Integratie Consultant

Geachte heer Van der Berg,

Een techneut met consultant skills: dat is waarnaar u op zoek bent, volgens de vacature die ik vandaag las op uw bedrijfswebsite. Een integratie consultant die weet waarover hij praat en hoe hij moet werken. Na het lezen van de functieomschrijving en -eisen in de vacature, weet ik dat ik de juiste kandidaat voor deze functie ben. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van integratie consultant en in deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn curriculum vitae en motivatie.

Na het afronden van de studie Technische Informatica aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS] in [JAAR], ben ik gaan werken als junior integratie consultant bij [BEDRIJF]. Nu ik deze interessante functie anderhalf jaar vervul, ben ik toe aan de volgende stap in mijn loopbaan en deze neem ik graag binnen uw professionele en innovatieve onderneming.

Als junior integratie consultant bouw ik dagelijks aan de routs, integratietools, database, microservices en vervul ik nog veel meer andere allround werkzaamheden. Dit doe ik vanaf het hoofdkantoor, of bij de klant op de werkvloer. Hierbij doorkruis ik het hele land en dat is voor mij geen enkel probleem. Ik geniet er juist van om op verschillende plekken bij verschillende bedrijven te komen. Als junior integratie consultant heb ik uitgebreide kennis van en ervaring met Java, Eclipse SOA, Kafka en Talend. Programmeren gaat mij uitstekend af en daarnaast heb ik, zoals gevraagd in de vacature, ervaring met data integratie tooling.

Ik ben een enthousiast persoon met goede sociale en communicatieve vaardigheden. In mijn functie als junior integratie consultant voer ik mijn eigen werkzaamheden graag zelfstandig uit, maar ik hecht wel veel waarde aan een professioneel team, waarbinnen op een open manier samengewerkt kan worden. Door mijn interesse in het vak, blijf ik leergierig en zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen. Klantgericht werken vind ik erg belangrijk en ik zorg voor het goed onderhouden van klantcontact, zodat ik eventuele problemen of zaken die leiden tot ontevredenheid op tijd kan signaleren. Door mijn flexibele werkhouding weet ik goed om te gaan met onverwachte of stressvolle situaties. Tenslotte neem ik een portie humor mee, want ook dat vind ik belangrijk in het werk.

Mocht u na het lezen van deze sollicitatiebrief voor de functie van integratie consultant nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag in een persoonlijk gesprek, waarbij ik u ook graag meer vertel over mijn kwaliteiten en vakkennis.

Met vriendelijke groeten,

Nico van Wilgenburg

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.