Sollicitatiebrief IC verpleegkundige

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief IC verpleegkundige direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor IC verpleegkundige als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief IC verpleegkundige
Sollicitatiebrief IC verpleegkundige
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor IC verpleegkundige krijgt een 4,2/5 uit 69 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief IC verpleegkundige

Jannah de Jonge
Trompstraat 170
5463 GK Veghel

Ziekenhuis Arnhem
T.a.v. mevrouw C. Tuncer
Hillegomweg 136
6843 EX Arnhem

Veghel, [DATUM]

Betreft: vacature IC verpleegkundige

Geachte mevrouw Tuncer,

Met interesse las ik [DATUM] in De Volkskrant de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren IC verpleegkundige. Al reeds zeven jaar werk ik als verpleegkundige op de intensive care en graag zou ik me toevoegen aan het specialistische team van het brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis. In deze brief zal ik mijn motivatie hiervoor nader toelichten.

Na mijn opleiding tot IC Verpleegkundige ben ik direct aan de slag gegaan in deze functie. Ik haal veel voldoening uit het werk en ben een gemotiveerde werknemer. Wat mij speciaal aanspreekt in uw vacature is dat de functie uitgevoerd zal worden op de intensive care van het brandwondencentrum. In mijn jeugd heeft mijn broer ook op deze afdeling gelegen nadat hij tijdens zijn werk ernstige brandwonden had opgelopen. Om de functie van IC verpleegkundige nu op deze afdeling te kunnen uitvoeren zou voor mij een mooie taak zijn.

Als IC verpleegkundige geef ik uiterst complexe verpleegkundige zorg aan patiënten en coördineer deze ook. Door de levensbedreigende situatie waarin veel patiënten zich bevinden is het van groot belang dat er zeer nauwkeurig en accuraat gewerkt wordt. Ik zorg daarom dat ik altijd alert ben en zaken op tijd signaleer. Daarnaast begeleid ik patiënten en hun naasten op een integere manier. Als IC verpleegkundige zorg ik ook dat ik goede ondersteuning aan het behandelteam geef.

Als persoon ben ik zeer sociaal en betrokken. Ik ben zorgzaam en behulpzaam. In mijn werk ben ik zeer nauwkeurig en accuraat. Ik sta stevig in mijn schoenen, niet onbelangrijk voor deze functie. Als IC verpleegkundige zorg ik dat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen in de zorg en ik volg regelmatig bijscholingsprogramma’s. Zoals gevraagd in de vacature heb ik een BIG-registratie en de juiste opleiding voltooid.

Middels deze brief hoop ik u een goed beeld van mijzelf en mijn kwaliteiten te hebben gegeven. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jannah de Jonge

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief IC verpleegkundige

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.