Sollicitatiebrief hypotheek adviseur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief hypotheek adviseur direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor hypotheek adviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief hypotheek adviseur
Sollicitatiebrief hypotheek adviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor hypotheek adviseur krijgt een 4,3/5 uit 19 beoordelingen.

Mans Zuiderveld
Bisschop Schrijnenstraat 16
6041 XK Roermond

Hypotheekshop Roermond
T.a.v. de heer M. Raaijmakers
Wilhelminaplein 6
6041 Roermond

Roermond, [DATUM]

Betreft: vacature hypotheek adviseur

Geachte meneer Raaijmakers,

Volgens de vacature die ik [DATUM] las in Weekblad van het Zuiden, bent u op zoek naar een deskundige hypotheek adviseur. Mijn achtergrond sluit nauw aan bij de omschrijving die u geeft van de juiste kandidaat voor de vacature. Graag solliciteer ik naar de functie en in deze sollicitatiebrief zal ik naast mijn opleidingen en werkervaring ook mijn motivatie toelichten.

Na mijn opleiding Commerciële Economie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven, ben ik toevallig terecht gekomen bij een klein, onafhankelijk hypotheekadviesbureau waar ik als hypotheek adviseur aan de slag kon gaan. Voordat ik daadwerkelijk in deze functie begon, heb ik enkele opleidingen gevolgd die van belang zijn voor het goed vervullen van de functie van hypotheek adviseur. Het gaat dan om bij voorbeeld WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet, WFT Vermogen en WFT Consumptief Krediet en Schade. Momenteel ben ik bezig met de opleiding PE Plus Basis. Het werk als hypotheek adviseur bevalt mij goed, echter zou ik de functie graag bij een gerenommeerd, groter hypotheekadviesbureau uitoefenen, zoals het uwe.

Als hypotheek adviseur draag ik zorg voor een deskundig en klantgericht hypotheekadvies bij nieuwe en bestaande klanten. Met een servicegerichte houding en proactieve instelling analyseer en inventariseer ik de wensen en behoeften van de klant. Vanuit deze analyse doe ik de klant een commercieel voorstel en zorg voor een vakinhoudelijk advies en bijbehorend adviesrapport. Op deze manier zorg ik er als hypotheek adviseur voor dat de klant de juiste hypotheek afsluit voor een goede prijs. Als hypotheek adviseur weet ik als geen ander dat iedere klant anders is, een andere benadering behoeft en andere wensen en behoeften heeft. Het leveren van maatwerk is voor mij dan ook vanzelfsprekend. In mijn werk als hypotheek adviseur verstrek ik naast hypotheekadvies ook advies met betrekking tot andere financiële producten, zoals bij voorbeeld schadeproducten, kredieten en pensioenen.

Ik ben een sociaal persoon die geïnteresseerd is in mensen en hun complexiteit. In mijn werk stel ik mij klantgericht op en weet het vertrouwen van klanten snel te winnen door het stellen van de juiste vragen en daarop in te spelen. Als hypotheek adviseur kan ik zeer zelfstandig werken en heb er geen bezwaar tegen af en toe in de avonduren of in het weekend te werken, zoals u als belangrijk punt aangeeft in de vacature. Door mijn open houding weet ik snel contacten te leggen en netwerken op te bouwen. Ik heb gevoel voor commercie en kan dit uitstekend combineren met mijn oprechte gunfactor naar de klanten toe.

Hopelijk is deze sollicitatiebrief aanleiding voor u om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek, waarin wij wellicht verder inhoudelijk op de functie in kunnen gaan. Zo kan ik u overtuigen van mijn kundigheid als hypotheek adviseur.

Met vriendelijke groet,

Mans Zuiderveld

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.