Sollicitatiebrief HR Officer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief HR Officer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor HR Officer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief HR Officer
Sollicitatiebrief HR Officer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor HR Officer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Orhun Kes
Tonystraat 42
2523 KM Den Haag

Haga Ziekenhuis locatie Leyweg
T.a.v. Wilhelm Dautzenberg
Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature HR Officer

Geachte heer Dautzenberg,

Via Nationale Vacaturebank vond ik uw openstaande vacature voor een ervaren HR Officer. De functieomschrijving trok mijn aandacht omwille van het gevarieerde takenpakket en de beschreven werkomgeving. Daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat en in deze brief wil ik graag mijn motivatie toelichten.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma Human Resources Management aan [HOGESCHOOL] in [LOCATIE]. Daarna kon ik aan de slag bij [BEDRIJF] als HR assistent. Binnen een HR team van 5 collega’s kon ik heel wat bijleren en meewerken aan verschillende projecten. De nadruk lag vooral op administratieve aspecten.

Omdat er in een klein en stabiel team weinig doorgroeimogelijkheden waren, koos ik na drie jaar voor een nieuwe baan bij [BEDRIJF]. Daar kreeg ik meer verantwoordelijkheid en werkte ik als rechterhand van de HR Manager. Als HR Officer ben ik het eerste aanspreekpunt voor 80 collega’s en sta ik in voor alle HR processen.
Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor in-, door- en uitstroom en personeelsadministratie. Naast de dagelijkse taken werk ik mee aan verbeteringsprojecten. Het voorbije jaar hebben we bijvoorbeeld een nieuw verzuimbeleid uitgewerkt en werkten we aan de verdere automatisering van de personeelsadministratie.

Als ervaren HR Officer heb ik een uitstekende kennis van de geldende wet- en regelgeving en ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen. Dat doe ik onder meer door veel te lezen en regelmatig deel te nemen aan webinars en HR meetups. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met AFAS Profit en heb ik een uitstekende kennis van MS Office. Bij mijn huidige werkgever hebben we verschillende buitenlandse collega’s en ik ben het dus gewend om in het Engels te communiceren.

Bij [BEDRIJF] maak ik deel uit van een leuk team, maar ik mis toch een meer dynamische omgeving. Ik kijk vooral uit naar een groeiend bedrijf, waar meer ruimte is om projectmatig en innovatief te werken. Daarnaast wil ik wat meer betrokken zijn bij rekrutering. Dat is in mijn huidige baan slechts een klein onderdeel, aangezien het bedrijf amper groeit.

De rol bij [BEDRIJF] lijkt de ideale volgende stap in mijn loopbaan. De missie en de waarden, zoals beschreven op uw bedrijfswebsite, spreken mij enorm aan. Daarom wil ik graag mee bijdragen aan de verdere groei van [BEDRIJF]. Ik ben ervan overtuigd dat een uitstekend team de sleutel tot succes is en dat ik als HR Officer een grote impact kan hebben.

Hopelijk heb ik in deze brief mijn enthousiasme kunnen overbrengen. In mijn curriculum vitae vindt u een overzicht van mijn vaardigheden, ervaring en belangrijkste verwezenlijkingen. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Orhun Kes

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.