Sollicitatiebrief hovenier

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief hovenier direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor hovenier als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief hovenier
Sollicitatiebrief hovenier
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor hovenier krijgt een 4,1/5 uit 94 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief hovenier

Jan Ruiten
Stalhouderij 166
3701 BZ Zeist

Raap Tuinen
T.a.v. de heer R. Raap
Killeweg 98
4255 SL Nieuwendijk

Zeist, [DATUM]

Betreft: vacature hovenier

Geachte heer Raap,

Vol enthousiasme las ik op één van uw bedrijfswagens dat u op zoek bent naar een professionele hovenier voor uw hoveniersbedrijf. Eenmaal thuis ben ik meteen naar uw website gegaan om de vacature te bekijken. Ik las hier een functieomschrijving die precies bij mij past en ik besloot om deze brief te schrijven. Mijn motivatie om naar de functie van hovenier te solliciteren zal ik hieronder nader toelichten.

Al van jongs af aan weet ik dat ik in de voetsporen van mijn vader wil treden. Hij is hovenier en bos- en natuurbeheerder. In het afgelopen jaar heb ik de opleiding Natuur en Groen afgerond aan het AOC-Oost in Almelo. Ik ben net twee weken terug van mijn reis naar Nieuw-Zeeland, waar ik vrijwilligerswerk heb gedaan als natuurbeheerder in één van de nationale parken. Nu is het tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken: ik wil graag als hovenier aan de slag!

Mijn passie is het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. Ook ben ik goed in het aanleggen van bestrating en vijvers. Daarnaast heb ik ervaring in het plaatsen van schuttingen, vlonders en pergola’s. Deze werkzaamheden heb ik allemaal uitgevoerd tijdens mijn opleiding en stage, maar ook tijdens mijn bijbaan bij een hoveniersbedrijf. Zoals u in uw vacature vraagt heb ik dus ruime ervaring als hovenier.

Het werk bevalt mij goed, omdat ik ervan houd om de hele dag in de buitenlucht met mijn handen bezig te zijn. Het onderhouden of opknappen van een tuin geeft mij veel voldoening. Ik weet hoe ik een tuintekening moet lezen en hoe ik aan de hand daarvan zelfstandig een tuin aan moet leggen. Door mijn grote kennis van bloemen, planten en bomen weet ik wat de beste indeling voor een tuin is en hoe deze het hele jaar door mooi kan blijven. Met alle soorten tuingereedschap kan ik uitstekend overweg. Ook het werken met zwaarder materieel zoals bijvoorbeeld een motorheggenschaar of kettingzaag is voor mij geen enkel probleem, evenals het bedienen van kleine graafmachines en zitmaaiers.

Mensen om mij heen noemen mij een sociaal persoon met veel doorzettingsvermogen. Ik werk graag in een team, maar kan ook zeer goed zelfstandig werken. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en momenteel op weg om tevens mijn rijbewijs E te halen. In uw vacature geeft u aan dat dit wenselijk is. Uiteraard ben ik bereid om het VCA certificaat te behalen.

Hopelijk bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van deze brief. Hovenier is de functie die bij mij past en ik hoop u dan ook snel persoonlijk te mogen ontmoeten om mijn enthousiasme met u te delen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jan Ruiten

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief hovenier

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief hovenier

  1. Migarda

    Wat goed dat ik op uw w.site een voorbeeld brief mag gratis downloaden
    Groet Olivio

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.