Sollicitatiebrief Hospitality Medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Hospitality Medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Hospitality Medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Hospitality Medewerker
Sollicitatiebrief Hospitality Medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Hospitality Medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Nienke van ’t Hoff
Ratelaar 196
2562 TE Den Haag

Verpleeghuis en revalidatiecentrum Gulden Huis
T.a.v. Mary-Ann Groot
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature Hospitality Medewerker

Geachte mevrouw Groot,

Via Indeed kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een hospitality medewerker om uw team te versterken. Het lijkt mij een enorme uitdaging om mee aan de wieg te staan van een nieuw en veelbelovend project. Daarom wil ik mij graag kandidaat stellen voor deze uitdagende vacature. In deze brief licht ik graag toe waarom ik denk de geschikte kandidaat te zijn voor deze rol.

Vorig jaar rondde ik mijn MBO-opleiding Hotel Management af. Sindsdien heb ik via een aantal tijdelijke opdrachten kunnen proeven van verschillende omgevingen en functies. Zo werkte ik onder meer als receptionist in een hotel, als hospitality medewerker in een vakantiepark en als travel consultant bij een online travel agent.

Op basis van deze ervaringen ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat mijn toekomst ligt in een gevarieerde rol met uitgebreide contacten met gasten of klanten. Het verzorgen van een perfecte service en altijd klaarstaan om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen: daar krijg ik veel energie van.

Persoonlijk heb ik mij altijd al aangetrokken gevoeld tot de hospitality sector. Ik leg anderen graag in de watten en wil dit ook tijdens mijn werk kunnen doen. Mijn vriendelijke uitstraling en spontane persoonlijkheid helpen mij om anderen snel op hun gemak te stellen. Op drukke momenten blijf ik kalm en positief ingesteld.
Idealiter kijk ik momenteel uit naar een baan waarin ik veel met gasten bezig ben en uitgebreide sociale contacten heb. Als sociaal ingesteld persoon vind ik het fijn om deel uit te maken van een team en ik draag graag mijn steentje bij tot aan positieve werksfeer. Anderzijds beschik ik over goede administratieve en organisatorische vaardigheden en die wil ik graag kunnen toepassen in mijn job.

De baan bij [BEDRIJF] biedt precies de combinatie waar ik momenteel naar op zoek ben. Ik ben flexibel ingesteld en de variatie in taken en werkdagen vind ik alleen een pluspunt. Met mijn zin voor initiatief wil ik graag meedenken over de best mogelijke dienstverlening voor de klanten.

Een nieuw team en een gloednieuw, ambitieus project waar veel ruimte is om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen: dat is voor mij de perfecte werkomgeving. Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan het success van [BEDRIJF]. De internationale doelgroep spreekt mij enorm aan. Op die manier kan ik mijn Engels en Duits onderhouden en bovendien vind ik het boeiend om bij te leren over andere culturen.

Hopelijk heb ik in deze brief mijn enthousiasme kunnen overbrengen. In bijlage bezorg ik u graag mijn curriculum vitae, met een overzicht van mijn vaardigheden en ervaring. Graag licht ik een en ander nader toe tijdens een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,
Nienke van ’t Hoff

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.