Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor helpdeskmedewerker in de ICT als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT
Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor helpdeskmedewerker ICT krijgt een 4,2/5 uit 336 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT

Stéphane Woord
Kasteel Doorwerthstraat 90
5037 TR Tilburg

Partner in ICT
T.a.v. de heer Tacken
Muiderslotstraat 30
5037 HK Tilburg

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature helpdeskmedewerker ICT

Geachte heer Tacken,

Volgens de vacature die ik [DATUM] las op de website van uw organisatie bent u op zoek naar een helpdeskmedewerker ICT. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze brief zal ik mijn motivatie voor de openstaande vacature verder toelichten. In de bijlage vindt u tevens mijn uitgebreide curriculum vitae.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Informatica aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond en momenteel werk ik als helpdeskmedewerker bij een klein ICT-bedrijf. Hier heb ik het naar mijn zin, maar graag zou ik mijn kennis wat beter tot uiting laten komen in een actievere en meer professionele omgeving. Na het lezen van uw vacature verwacht ik hiervoor bij uw organisatie op de juiste plek te zijn.

Als helpdeskmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten die kunnen voorkomen bij klanten. Het gaat daarbij om zowel particulieren als om kleine bedrijven. Ik draag zorg voor een correcte afhandeling en terugkoppeling. Daarnaast signaleer ik potentiële storingen en reageer hier proactief op. Ik zorg bij klanten voor het inrichten van werkplekken en handel ik de uitleen van goederen af. Eveneens zorg ik voor het onderhouden van systeemdocumentatie en houd ik CMDB bij. Uiteraard heb ik als helpdeskmedewerker diepgaande kennis van informatica en ken ik alle producten van Microsoft door en door. Ook ben ik in het bezit van verschillende certificeringen, zoals bijvoorbeeld CCNA, MCSA/MCDST en Citrix.

Ik ben een gedreven en enthousiast persoon. Daarnaast ben ik proactief en initiatiefrijk. Ik werk zeer nauwkeurig en accuraat. In drukke situaties laat ik mij echter niet afleiden en kan ik goed prioriteiten stellen. Ik ben zeer stressbestendig omdat ik stevig in mijn schoenen sta en een sterke persoonlijkheid heb: een goede eigenschap als helpdeskmedewerker in de ICT.

Ik ben ook sociaal en communicatief vaardig. Werken in een team vind ik fijn, al kan ik mijn taken ook prima zelfstandig uitvoeren. Zoals gevraagd in de vacature heb ik een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb ik geen typische ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Met deze brief heb ik u hopelijk kunnen overtuigen van mijn kennis en kwaliteiten om de functie van helpdeskmedewerker succesvol in te vullen. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Stéphane Woord

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

7 gedachten over “Sollicitatiebrief helpdeskmedewerker ICT

 1. Anoniem

  mooie basis inderdaad. knap werk

  Reageren
 2. Veerle

  Zeer goede basis om zelf een brief op te maken.

  Reageren
 3. Colinda

  Super en erg handig, bedankt!

  Reageren
 4. Eric Kappen

  geweldig zo’n kans om alle brieven van verschillende functies in een oog opslag te zien, te combineren en nog gratis ook. Het is in deze tijd niet makkelijk om telkens gericht te schrijven. Daarom vind ik deze site een topper.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.