Sollicitatiebrief heftruckchauffeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief heftruckchauffeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor heftruckchauffeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief heftruckchauffeur
Sollicitatiebrief heftruckchauffeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor heftruckchauffeur krijgt een 4,4/5 uit 94 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief heftruckchauffeur

Mano Osman
Spoorstraat 187
4702 VS Roosendaal

P.A. Logistiscs
T.a.v. de heer S.E. Hameleers
Stationsstraat 170
5431 CB Cuijk

Roosendaal, [DATUM]

Betreft: vacature heftruckchauffeur

Geachte heer Hameleers,

Afgelopen donderdag [DATUM] las ik in De Weekbode de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een heftruckchauffeur. Mijn interesse was direct gewekt en ik besloot deze brief te schrijven waarin ik naast mijn kwaliteiten ook mijn motivatie voor de functie van heftruckchauffeur zal toelichten.

Al enkele jaren, om precies te zijn vier jaar, werk ik als heftruckchauffeur in een industriële omgeving. In deze functie rijd en bedien ik de heftruck bij het verplaatsen van producten en pallets en bij het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast is orderpicken ook één van mijn taken. Aangezien er binnen het bedrijf tevens met zware materialen gewerkt wordt behoort het bedienen van de bovenloopkraan ook tot mijn werkzaamheden. Hiermee zorg ik voor het vervoer en opslaan van de zware materialen en het laden en lossen van de vrachtwagens. Het is om veiligheidsredenen zeer belangrijk om te werken volgens de geldende richtlijnen. Uiteraard ben ik volledig op de hoogte van deze richtlijnen en handel hier ook naar. Als heftruckchauffeur zorg ik er vanzelfsprekend ook voor dat de magazijnen en loodsen ordelijk en netjes blijven en alle materialen schoongemaakt worden.

Vanwege het werk van mijn vrouw zijn wij genoodzaakt te verhuizen naar de regio waarin uw bedrijf gevestigd is. Dit is de reden dat ik mijn huidige baan als heftruckchauffeur graag zou willen inruilen voor dezelfde functie bij uw bedrijf. Daarnaast is het voor mij een interessant voordeel dat u een nationale bekendheid heeft en daardoor een professionele werkomgeving biedt. Hierin verwacht ik weer meer uitdaging te vinden.

Zoals hierboven reeds aangegeven heb ik ruime ervaring als heftruckchauffeur en tevens ben ik in het bezit van een geldig heftruck-certificaat. Daarnaast heb ik ook de cursus voor het bedienen van een bovenloopkraan naar behoren afgerond. Ik heb een rijbewijs B en bezit een eigen auto. Als persoon ben ik sociaal, communicatief vaardig en heb ik een representatief voorkomen. Ik werk geconcentreerd en nauwkeurig en heb geen moeite met lichamelijk zware werkzaamheden. Zoals u in de vacature aangeeft is het van belang dat het geen bezwaar is om in een stofrijke omgeving te werken. Als heftruckchauffeur ben ik dit gewend; geen enkel probleem dus!

Met deze brief heb ik u er hopelijk van overtuigd de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature te zijn. Graag draag ik als gedreven en professionele heftruckchauffeur een steentje bij aan de groei van uw bedrijf. Ik zie uw reactie met interesse tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Mano Osman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief heftruckchauffeur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief heftruckchauffeur

  1. Alex

    Leuke en luchtige sollicitatiebrief

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.