Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief HBO verpleegkundige direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor HBO verpleegkundige als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige
Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor HBO verpleegkundige krijgt een 4,2/5 uit 187 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige

Josien Drijfhout
Kopjachtstraat 1
1034 GK Amsterdam

Ouderencentrum Beek en Bos
T.a.v. V.S.G. Buijsen
Robert Scottstraat 165
1056 AW Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature HBO verpleegkundige

Geachte mevrouw Buijsen,

Een creatieve en flexibele HBO verpleegkundige, volgens de vacature op uw website bent u daar momenteel naar op zoek. Ik kan mij helemaal vinden in de functieomschrijving, alsmede in de visie en werkwijze van uw christelijke ouderenorganisatie. Daarom solliciteer ik bij deze graag naar de baan en in deze brief zal ik mijn motivatie en achtergrond toelichten.

Al bijna twintig jaar ben ik werkzaam als HBO verpleegkundige in een ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Dit werk doe ik met ontzettend veel plezier en iedere dag haal ik er veel voldoening uit. Wat ik wel merk is dat het werk in het ziekenhuis wat onpersoonlijker wordt door de grote drukte. Uit uw vacature maak ik op dat uw christelijke ouderenorganisatie nog veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de cliënten. Om deze reden zou ik heel graag deel uitmaken van uw organisatie zodat ik mijn praktische taken als HBO verpleegkundige kan uitvoeren en daarnaast mijn cliënten de aandacht kan geven die zij verdienen.

Als HBO verpleegkundige verpleeg en verzorg ik patiënten in het ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Naast alle voorkomende verpleegwerkzaamheden voer ik daarnaast ook coördinerende taken uit en coach ik het team. Door mijn ruime werkervaring neem ik ook vaak deel aan verschillende projecten binnen het ziekenhuis die raakvlakken hebben met de geriatrische afdeling. Het is een afwisselende functie waarin ik voor iedere partij op zoek ga naar de beste aanpak, passend binnen de richtlijnen van de afdeling.

Echter, ik mis nu de vrijheid om de patiënten die het juist zo hard nodig hebben extra persoonlijke aandacht en tijd te geven. Zoals u aangeeft in de vacature is het binnen uw organisatie belangrijk dat er begripvol en met respect omgegaan wordt met de levensovertuiging van de cliënten. Dankzij mijn christelijke achtergrond weet ik wat deze mensen bezighoudt en kan ik een goede gesprekspartner voor ze zijn.

Als persoon ben ik sociaal en verzorgend. Als HBO verpleegkundige ga ik servicegericht te werk en probeer ik ieder persoon op een eigen manier te benaderen. Door mijn werkervaring heb ik een goede visie op het vak en weet ik dat het belangrijk is om overwicht te hebben en goed te kunnen schakelen tussen verschillende partijen, zoals behandelaren en familieleden. Ik benader zaken graag op een creatieve manier en neem waar gepast een vleugje humor mee. Zoals gevraagd in de vacature ben ik flexibel, beschik ik over een BIG-registratie en kan ik met een computer overweg.

Ben ik de HBO verpleegkundige waarnaar u op zoek bent? Ik hoop dat u na het lezen van deze brief in ieder geval nieuwsgierig bent geworden en mij graag persoonlijk ontmoet.

Met vriendelijke groet,

Josien Drijfhout

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief HBO verpleegkundige

 1. eef

  duidelijk en overzichtelijk, kan er mee aan de slag.

  Reageren
  1. Margriet

   Duidelijk gemotiveerd. Goede brief

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.