Sollicitatiebrief hartfunctielaborant

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief hartfunctielaborant direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor hartfunctielaborant als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief hartfunctielaborant
Sollicitatiebrief hartfunctielaborant
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor hartfunctielaborant krijgt een 4,7/5 uit 4 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief hartfunctielaborant

Marije Leemans
Rembrandtlaan 13
1971 XP IJmuiden

Universitair Medisch Centrum Utrecht
T.a.v. de heer A.P.C. Lokerse
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht

IJmuiden, [DATUM]

Betreft: vacature hartfunctielaborant

Geachte meneer Lokerse,

Uw ziekenhuis is op zoek naar een hartfunctielaborant, die gespecialiseerd is in echocardiografie, lees ik in de vacature die op de website van uw ziekenhuis geplaatst is. Mijn opleiding, kennis en ervaring, sluiten aan bij de eisen in de vacature en daarom solliciteer ik graag naar de functie van hartfunctielaborant. In deze sollicitatiebrief licht ik mijn motivatie en achtergrond graag nader toe.

In [JAAR] heb ik de opleiding tot hartfunctielaborant afgerond in het [NAAM ZIEKENHUIS] in [PLAATS]. Tijdens deze opleiding ben ik steeds intern werkzaam geweest, waardoor ik enorm veel praktische ervaring heb opgedaan. Dat maakte de opleiding heel interessant en mijn motivatie om mij verder te specialiseren erg groot. Ik ben mij gaan specialiseren in echocardiografie/ inspannings ECG’s. Deze specialisatie oefen ik nu al enkele jaren met veel plezier en voldoening uit. De reden dat ik toch op uw vacature voor hartfunctielaborant solliciteer, is dat ik graag in een ziekenhuis aan de slag wil gaan waar men gespecialiseerd is in hart en longen, zoals uw ziekenhuis.

Als hartfunctielaborant verricht ik zelfstandig echo’s, zoals TTE’s en inspannings ECG’s bij zowel klinische als poliklinische patiënten. Ik draag zorg voor de uitwerking, verwerking, vastlegging en eerste beoordeling van de resultaten. Voor, tijdens en na de onderzoeken, begeleid ik de patiënten. Naast deze zelfstandige taken, assisteer ik bij slokdarmecho’s. Bij het maken van deze echo’s gebruik ik dezelfde apparatuur en programma’s als u omschrijft in de functieomschrijving. Ik geef mede uitvoering aan het beheer van de apparatuur en de gestelde kwaliteitseisen. Tenslotte lever ik een bijdrage aan het onderhouden van de protocollen en ik neem deel aan projecten bij nieuwe ontwikkelingen.

Ik ben een geduldig en zorgzaam persoon, met een sociale instelling. Graag werk ik in een team, maar kan mijn taken prima zelfstandig uitvoeren. Ik ben communicatief vaardig en weet mijn boodschap op verschillende niveaus duidelijk over te brengen. In mijn functie als hartfunctielaborant ben ik zeer nauwkeurig in mijn werkzaamheden en ga ik analytisch te werk. Zoals gevraagd in de vacature, ben ik in het bezig van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk heb ik u kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor de functie van hartfunctielaborant middels deze sollicitatiebrief. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Marije Leemans

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief hartfunctielaborant

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.