Sollicitatiebrief haarstyliste

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief haarstyliste direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: haarstyliste, kapper, kapster, schoonheidsspecialiste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor haarstyliste als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief haarstyliste
Sollicitatiebrief haarstyliste
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor haarstyliste krijgt een 4,2/5 uit 38 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief haarstyliste

Blanche Morsink
Zoeterwoudseweg 78
2321 GL Leiden

Salon Shanty
T.a.v. mevrouw S.G.S. Otten
Hoofdstraat 93
2182 EP Hillegom

Leiden, [DATUM]

Betreft: vacature haarstyliste

Geachte mevrouw Otten,

In Ons Weekblad van [DATUM] j.l. las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een haarstyliste voor uw kapperssalon. Ik werd meteen enthousiast en besloot deze brief te schrijven met mijn motivatie voor deze functie.

In 2010 heb ik de opleiding tot haarstyliste afgerond aan de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik alle facetten van het kappersvak geleerd en uitgevoerd. Al snel na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken bij het Rotterdamse Knappe Koppen: een moderne, middelgrote kapsalon in Schoonhoven. Momenteel ben ik daar nog steeds werkzaam als haarstyliste en voer alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals wassen, knippen en föhnen, het zetten van permanenten en watergolven en het kleuren van haar. Tevens geef ik klanten advies over de juiste haarverzorging en styling. Aangezien ik enkele cursussen heb gevolgd voor bruidskapsels word ik hiervoor vaak extra ingepland.

Wat mij aanspreekt in uw vacature is dat er de mogelijkheid bestaat om de klant van begin tot het eind te begeleiden: van het aannemen van de telefoon en het maken van een afspraak tot het afrekenen na de knipbeurt. Bij mijn huidige werkplek is een salonassistent verantwoordelijk voor de planning en de kassa. Mij lijkt het juist leuk om alle werkzaamheden zelf uit te voeren, om zo extra afwisseling in de dag te hebben. Daarnaast denk ik in uw kapsalon weer veel nieuwe dingen te leren.

Mijn collega’s omschrijven mij als een klantgericht persoon en een teamworker. Ik ben sociaal en geïnteresseerd in andermans leven en bezigheden. Veel klanten geven aan dat zij het waarderen dat ik vaak een luisterend oor bied. Toch blijf ik tijdens mijn werk altijd professioneel en zorg ik ervoor dat het werk binnen de gestelde tijd uitgevoerd wordt.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mode en houd ik mezelf op de hoogte van de laatste trends en kapsels. Ik ontwikkel me graag en volg om die reden regelmatig cursussen die aansluiten bij het vak van haarstyliste. Een voorbeeld hiervan is de cursus ‘Hair Extensions’ die ik een maand geleden succesvol heb afgerond. Kortom: ik denk de juiste toevoeging te zijn aan uw team!

Hopelijk heb ik u kunnen overtuigen van mijn enthousiasme voor de openstaande vacature middels deze brief. Haarstyliste in uw kapsalon zal voor mij een nieuwe uitdaging zijn waar ik vol energie in zal stappen!

Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Blanche Morsink

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief haarstyliste

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.