Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief GZ-Psycholoog direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor GZ-Psycholoog als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog
Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor GZ-Psycholoog krijgt een 4,1/5 uit 173 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog

Sammy Stil
C. Outshoornstraat 111
1333 PA Almere

Praktijk Knijnenburg
T.a.v. mevrouw C.J.A. Knijnenburg
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature GZ-Psycholoog

Geachte mevrouw Knijnenburg,

Afgelopen [DATUM] las ik met grote interesse de vacature in het Eindhovens Dagblad waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een GZ-psycholoog. De vacature sluit aan bij mijn opleiding en werkervaring en bij deze solliciteer ik dan ook graag naar deze functie. Mijn motivatie zal ik verder toelichten in deze brief.

In 2010 heb ik de opleiding Psychologie met de master Psychologie en Geestelijke Gezondheid aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Ik werk momenteel als GZ-psycholoog voor verschillende organisaties met verschillende doelgroepen: kind en jeugd, (jong)volwassenen en ouderen. Het is erg afwisselend werk, omdat de soorten problematiek nogal uiteen lopen en de benadering van de diverse groepen een verschillende aanpak vereist. Waar ik in mijn huidige werk als GZ-psycholoog bij meerdere instellingen wel tegenaan loop is de moeilijkheid om me steeds weer aan andere richtlijnen en protocollen te moeten houden. Vandaar ook mijn grote interesse in uw vacature. Deze biedt mij de kans om nog steeds mijn boeiende werk uit te voeren met verschillende doelgroepen, maar wel binnen één organisatie.

Als GZ-psycholoog pak ik alle taken op die de functie omvat. Van het voeren van intakes en het opstellen van behandelplannen tot aan het uitvoeren van diagnostiek. Daarnaast neem ik deel aan intervisies en (multidisciplinaire) overleggen en begeleid ik diagnostisch onderzoek. De behandelingen die ik uitvoer bij cliënten zijn op zowel individueel niveau als in groepsverband. Voor de behandeling van cliënten maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals met name EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Het werk vind ik ontzettend interessant en het geeft veel voldoening om cliënten stappen te zien maken. Door na elke behandeling op mezelf te reflecteren zorg ik dat ik kritisch naar mijzelf als GZ-psycholoog blijf kijken en iedere keer zet ik daarmee een stap in mijn eigen ontwikkeling binnen de functie.

Als persoon ben ik zeer sociaal, ondernemend en proactief. Ik sta stevig in mijn schoenen en laat mij niet snel van mijn stuk brengen. Toch ben ik ook flexibel ingesteld en kan ik mezelf goed aanpassen aan andere mensen en verschillende situaties. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Zoals gevraagd in de vacature ben ik BIG-geregistreerd, ben ik minimaal 24 uur per week inzetbaar en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Hopelijk heb ik u in deze brief ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn. GZ-psycholoog is het werk dat bij mij past en ik vervul de functie graag binnen uw professionele en kwaliteitsgerichte organisatie. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Sammy Stil

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.