Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief GZ-Psycholoog direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor GZ-Psycholoog als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog
Sollicitatiebrief GZ-Psycholoog
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor GZ-Psycholoog krijgt een 4,2/5 uit 101 beoordelingen.

Sammy Stil
C. Outshoornstraat 111
1333 PA Almere

Praktijk Knijnenburg
T.a.v. mevrouw C.J.A. Knijnenburg
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature GZ-Psycholoog

Geachte mevrouw Knijnenburg,

Afgelopen [DATUM] las ik met grote interesse de vacature in Eindhovens Dagblad waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een GZ-psycholoog. De vacature sluit aan bij mijn opleiding en werkervaring en graag solliciteer ik naar deze functie. Mijn motivatie zal ik verder toelichten in deze sollicitatiebrief.

In 2010 heb ik de opleiding Psychologie met de master Psychologie en Geestelijke Gezondheid aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Ik werk momenteel voor verschillende organisaties als GZ-psycholoog, met verschillende doelgroepen; kind en jeugd, (jong)volwassenen en ouderen. Erg afwisselend werk, omdat de soorten problematiek nogal uiteen lopen en de benadering van de diverse groepen een verschillende aanpak vereist. Waar ik in mijn huidige werk als GZ-psycholoog bij verschillende organisaties wel tegenaan loop, is de moeilijkheid om me steeds weer aan andere richtlijnen en protocollen te moeten houden. Vandaar ook mijn grote interesse in uw vacature. Bij uw organisatie kan ik nog steeds mijn boeiende werk uitvoeren met verschillende doelgroepen, maar wel binnen één organisatie.

Als GZ-psycholoog pak ik alle taken op die de functie omvatten. Van het voeren van intakes en het opstellen van behandelplannen tot aan het uitvoeren van diagnostiek. Daarnaast neem ik deel aan intervisies en (multidisciplinaire) overleggen en geef ik supervisie over diagnostisch onderzoek. De behandelingen die ik uitvoer bij cliënten zijn op zowel individueel niveau als in groepsverband. Voor de behandeling van cliënten maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals met name EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Het werk vind ik ontzettend interessant en het geeft voldoening om cliënten stappen te zien maken. Door na elke behandeling mezelf te reflecteren, zorg ik dat ik kritisch naar mijzelf als GZ-psycholoog blijf kijken en iedere keer zet ik daarmee een stap in mijn eigen ontwikkeling binnen de functie.

Als persoon ben ik zeer sociaal, ondernemend en proactief. Ik sta stevig in mijn schoenen en laat mij niet snel van mijn stuk brengen. Toch ben ik ook flexibel ingesteld en kan ik mijzelf goed aanpassen aan andere mensen en verschillende situaties. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Zoals gevraagd in de vacature ben ik BIG-geregistreerd, ben ik minimaal 24 uur per week inzetbaar en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Hopelijk heb ik u ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn in deze sollicitatiebrief. GZ-psycholoog is het werk dat bij mij past en ik vervul de functie graag binnen uw professionele en kwaliteitsgerichte organisatie. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Sammy Stil

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.