Sollicitatiebrief Growth Hacker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Growth Hacker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Growth Hacker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Growth Hacker
Sollicitatiebrief Growth Hacker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Growth Hacker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Louis van Roij
Koevoetstraat 169
4611 PC Bergen op Zoom

Dutch Sense
T.a.v. Anna Wensink
Rossinilaan 2
4614 BW Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, [DATUM]

Betreft: vacature Growth Hacker

Geachte mevrouw Wensink,

Via Facebook vond ik uw openstaande vacature voor een enthousiaste Growth Hacker. Een rol met veel vrijheid in een ambitieuze startup: dat is precies wat ik momenteel zoek. Daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze uitdagende functie en in deze brief licht ik graag mijn motivatie nader toe.

Vorig jaar behaalde ik mijn HBO-diploma Commerciële Economie met specialisatie Digital Marketing. Na een tijdelijke opdracht binnen online marketing besliste ik om een aanvullende opleiding Growth Hacking bij [ORGANISATIE] te volgen. Als onderdeel daarvan liep ik stage bij [BEDRIJF] en daar kon ik een aantal mooie resultaten neerzetten.
Tijdens mijn stage kon ik mij vooral richten op het verbeteren van de resultaten van de sociale media campagnes. Daarnaast werd ik betrokken in een aantal projecten met het oog op conversie optimalisatie op de website. Op die manier werkte ik samen met verschillende interne afdelingen en kon ik heel wat bijleren over de werking van een ecommerce bedrijf.

Dankzij mijn opleidingen en ervaring beschik ik over een brede kennis van online marketing. Sociale media, content management, SEO, SEA, email marketing: ik heb ervaring met de verschillende kanalen en kan goed inschatten welk type campagne de beste resultaten oplevert. Al probeer ik vooral de data te laten spreken en ben ik een groot voorstander van experimenteren.

Een van de redenen waarom ik voor de opleiding growth hacking koos, is omdat ik erg analytisch ingesteld ben. Daarom wilde ik graag mijn data analytics skills verder ontwikkelen. De voorbije maanden heb ik onder meer mijn kennis van Google Analytics en Tableau verder kunnen aanscherpen. Tijdens mijn stage werkte ik actief met A/B testing via Optimizely.

Voor een growth hacker zijn er natuurlijk heel wat tools om campagnes te lanceren, op te volgen en te optimaliseren. Te veel om op te noemen eigenlijk. Zo heb ik onder meer ervaring met Google Adwords, Facebook advertising, Hubspot, Hotjar, Mixpanel enz. Ik kijk altijd uit naar nieuwe tools voor nog betere resultaten. Tijdens mijn stage was Engels de voertaal en ik heb er geen probleem mee om content in het Nederlands en Engels te produceren.

Wat ik momenteel zoek? Liefst kom ik in een groeiende, internationaal georiënteerde startup terecht, waar ik een grote impact kan hebben. Een cultuur van ondernemerschap, ownership en experimenteren: dat is waar ik mij thuis voel. Bovendien is mode een sector die mij vanuit mijn persoonlijke interesse enorm aanspreekt en ik ben ervan overtuigd dat mijn passie mij zal helpen om nog betere resultaten te boeken.

Hopelijk heb ik mijn enthousiasme in deze brief goed kunnen overbrengen. In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met een overzicht van mijn vaardigheden en eerdere ervaring. Graag beantwoord ik verdere vragen in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Louis van Roij

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.