Sollicitatiebrief grafisch vormgever

DOWNLOAD – sollicitatiebrief grafisch vormgever direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor grafisch vormgever als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief grafisch vormgever
Sollicitatiebrief grafisch vormgever
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor grafisch vormgever krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief grafisch vormgever

Kristel Sebregts
Ireneweg 84
6065 EC Montfort

Grafisch Bureau Invention
T.a.v. mevrouw T. van den Broek
Julianalaan 6
6042 JG Roermond

Montfort, [DATUM]

Betreft: vacature grafisch vormgever

Geachte mevrouw Van den Broek,

Na het lezen van de vacature voor grafisch vormgever op uw bedrijfswebsite, besloot ik direct te solliciteren op deze leuke functie. De werkzaamheden zijn niet het enige waar ik enthousiast van word; ook de doelgroep waarvoor het grafisch werk voor gemaakt wordt, spreekt mij erg aan. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie, achtergrond en ervaring nader toelichten.

Na het afronden van de opleiding Vormgeving aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATSNAAM] in [JAAR], ben ik gaan werken als grafisch vormgever bij een reclamebureau. Mijn werkzaamheden hier bestaan uit uiteenlopende vormgeefopdrachten, zoals onder andere het vormgeven van verpakkingen, advertenties, websites, tijdschriften, jaarverslagen en flyers. Hierbij weet ik te werken binnen de huisstijl van de klant of de gewenste uitstraling. Ik werk nauw samen met de art director en de traffic manager. De doelgroepen waarvoor ik vormgeef, is zeer divers. Uw bedrijf richt zich voornamelijk op kinderen en jongeren. De doelgroep waar ik graag voor werk, aangezien hier veel creativiteit bij komt kijken.

Als grafisch vormgever werk ik zeer nauwkeurig en heb ik oog voor detail. Ik toon veel verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed onder druk en met strakke deadlines werken. Graag werk ik zelfstandig, maar hecht ook waarde aan een hecht en gedreven team om zo samen naar het beste resultaat te werken. In mijn werk ben ik creatief, oplossingsgericht en zeer ijverig te noemen. Zoals gevraagd in de vacature kan ik mij inleven in de doelgroep en houd ik hierbij rekening met de wensen van klant.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig met vormgeven en daarnaast werk ik als vrijwilliger bij het gemeenschapshuis. Hier organiseer ik wekelijks creatieve activiteiten voor kinderen en maandelijks houden wij voor dezelfde doelgroep zogenoemde ‘leermiddagen’, waarbij zij kennis kunnen maken met verschillende sporten, beroepen en hobby’s. De doelgroep waar uw bedrijf zich op richt, is mij dus zeer bekend! Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk heb ik mijn motivatie duidelijk over kunnen brengen en ik verwacht u daarnaast voldoende over mijn kennis en ervaring te hebben verteld in deze sollicitatiebrief. Als Grafisch Vormgever hoop ik binnenkort te mogen werken aan de mooie projecten die uw bedrijf mag realiseren. Graag licht ik eventuele vragen van uw kant nader toe.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Kristel Sebregts

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief grafisch vormgever

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief grafisch vormgever

  1. Lawrence

    ziet er goed uit

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.