Sollicitatiebrief gedragswetenschapper

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief gedragswetenschapper direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor gedragswetenschapper als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief gedragswetenschapper
Sollicitatiebrief gedragswetenschapper
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor gedragswetenschapper krijgt een 5,0/5 uit 1 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief gedragswetenschapper

Fulya Lieftink
Oesdommerveen 79
1851 RX Heiloo

BrabantZorg
T.a.v. mevrouw B. van Bragt
Gasstraat 20
5349 AA Oss

Heiloo, [DATUM]

Betreft: vacature gedragswetenschapper

Geachte mevrouw Van Bragt,

Met interesse las ik [DATUM] in [MEDIA] uw vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een gedragswetenschapper met diagnostische aantekening en bij voorkeur met ervaring in de GZ-psychologie. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze sollicitatiebrief licht ik graag mijn kennis, ervaring en motivatie toe.

Na mijn opleiding Psychologie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [JAAR], ben ik als gedragswetenschapper gaan werken bij een GZ-instelling. Daar werk ik momenteel nog met veel plezier, maar door een aankomende verhuizing ben ik op zoek naar een soortgelijke functie met evenveel uitdaging. In uw vacature omschrijft u precies de werkzaamheden waarnaar ik op zoek ben en waar ik ervaring in heb.

Als gedragswetenschapper verricht ik naar eigen inzicht werkzaamheden binnen het kader van richtlijnen en vastgesteld zorgbeleid. Ik verricht deze werkzaamheden voor zowel de 24-uurs behandeling, als voor de ambulante hulpverlening. De doelgroep waarmee ik werk omvat cliënten met een licht verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Ik stel de hulpvraag van de cliënt vast vanuit gedragswetenschappelijke optiek, stel handelings- en zorgplannen op en verricht diagnostisch onderzoek. Daarnaast coach, begeleid en adviseer ik medewerkers.

In mijn functie als gedragswetenschapper heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijkheids- en ontwikkelingstheorieën, gedragsproblemen en psychopathologie bij verstandelijk gehandicapten. Regelmatig sta ik voor de uitdaging om complexe psychische en/of gedragsproblematiek te analyseren. Een geweldige uitdaging, wat de functie van gedragswetenschapper zo interessant maakt.

Ik ben een sociaal persoon, daadkrachtig en met een kritisch vermogen. Als gedragswetenschapper weet ik zelfstandig te werken, maar functioneer goed in een multidisciplinair team. Ik neem graag initiatief en zet mijn creativiteit regelmatig in tijdens mijn werk. Ik kan goed werken onder druk en ben dan ook stressbestendig te noemen. In mijn werk neem ik graag wat humor mee en ik beschik over een goed relativeringsvermogen.

Ik hoop u een goed beeld van mijn motivatie, capaciteiten en deskundigheid te hebben gegeven in deze sollicitatiebrief. Graag beantwoord ik eventuele vragen van uw kant in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Fulya Lieftink

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief gedragswetenschapper

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.