Sollicitatiebrief fysiotherapeut

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief fysiotherapeut direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor fysiotherapeut als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief fysiotherapeut
Sollicitatiebrief fysiotherapeut
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor fysiotherapeut krijgt een 4,2/5 uit 145 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief fysiotherapeut

Leni Dekker
Looermark 102
7437 SK Bathmen

Expertise Centrum Eerland
T.a.v. de heer D. Eerland
J.W. van Lenthestraat 159
8275 AH s-Heerenbroek

Bathmen, [DATUM]

Betreft: vacature Fysiotherapeut

Geachte heer Eerland,

Met enthousiasme las ik [DATUM] in InFysio Magazine de vacature voor een fysiotherapeut binnen uw Expertise Centrum. De gevraagde kennis en ervaring sluit perfect aan op mijn kennis en vaardigheden. Ik solliciteer graag naar de functie en mijn motivatie zal ik nader toelichten in deze brief.

In [DATUM] heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond. Daarna heb ik de masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam gevolgd en ook deze heb ik succesvol voltooid. Ik ben daarna gaan werken bij een fysiopraktijk als kinderfysiotherapeut. Dit is een erg leuke functie en ik merk dat ik veel voldoening en plezier haal uit het werken met kinderen. Dit is ook de reden dat uw vacature voor fysiotherapeut bij uw centrum mij zo aanspreekt: er wordt voornamelijk met kinderen gewerkt en dan ook met kinderen die een verstandelijke beperking hebben. Voor mij zal dat een nieuwe uitdaging zijn die ik met veel interesse aan zal gaan.

Als fysiotherapeut verricht ik alle voorkomende werkzaamheden, zoals diagnosticeren, analyseren en vaststellen van de ondersteuningsvraag. Daarnaast stel ik zelfstandig een behandelplan op voor de therapie en evalueer ik deze. Ik voer de behandeling uit conform het behandelplan en observeer en signaleer bijzonderheden. Ook adviseer en begeleid ik uiteraard de cliënten in het omgaan met eventuele hulpmiddelen en geef ik ouders en/of familie advies en voorlichting. In mijn functie zie ik voornamelijk kinderen en hierbij heb ik ook al enige ervaring opgedaan met kinderen met een verstandelijke beperking.

Zoals in de vacature gevraagd ben ik een gediplomeerd en BIG-geregistreerd fysiotherapeut en gespecialiseerd kinderfysiotherapeut. Naast mijn werk heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Sensorische Prikkelverwerking en Centraal Neurologische Aandoeningen. Als persoon ben ik zeer sociaal en mensgericht. Ik ben zeer zelfstandig, maar werk ook graag in een team. Aan verschillende persoonlijkheden en situaties pas ik mij moeiteloos aan en ik bekijk situaties altijd vanuit verschillende perspectieven. Ik toon veel initiatief en pak problemen graag op een creatieve manier aan. Zowel mijn schriftelijke als communicatieve vaardigheden zijn zeer goed te noemen.

Heb ik u van mijn enthousiasme en kundigheid kunnen overtuigen in deze brief? Dan ontmoet ik u graag in een persoonlijk gesprek om meer over mijzelf en mijn motivatie te vertellen.

Met vriendelijke groet,

Leni Dekker

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief fysiotherapeut

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief fysiotherapeut

  1. Maurice Piek

    Ja, ziet er goed uit.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.