Sollicitatiebrief Food & Beverage Manager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Food & Beverage Manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Food & Beverage Manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Food & Beverage Manager
Sollicitatiebrief Food & Beverage Manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Food & Beverage Manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Lauranne Datema
Pieter Brueghelstraat 100
1318 GR Almere

Hotel Van Den Buizerd
T.a.v. de heer P. Willeboordse
Bunschotenstraat 28-30
1324 PC Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature Food & Beverage Manager

Geachte heer Willeboordse,

Al zoekende naar een passende vacature in [VAKTIJDSCHRIFT], trok uw vacature voor een food & beverage manager direct mijn aandacht. Uw hoogstaand hotel is een locatie waar ik altijd al heb willen werken. Daarnaast sluit het functieprofiel perfect aan op mijn opleiding, ervaring en kwaliteiten. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van food & beverage manager en in deze sollicitatiebrief vertel ik u meer over mijn motivatie, achtergrond en werkervaring.

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, ben ik de opleiding Hotelmanagement gaan volgen. Een studie waarbij ik mij als een vis in het water voelde. Ik stond na het afronden van deze opleiding dan ook te trappelen om de werkvloer op te mogen. Ik besloot mijn eerste werkervaring te combineren met reizen en vertrok naar Australië. Daar kon ik aan de slag in een groot hotel als assistent van de food & beverage manager. Na enkele maanden werd deze food & beverage manager overgeplaatst naar een andere vestiging en mocht ik zijn taken volledig overnemen. Door deze sprong in het diepe heb ik enorm veel geleerd en kreeg ik enorm veel zelfvertrouwen. Nu ik na 1,5 jaar weer terug ben in Nederland, zet ik mijn kennis en ervaring graag in binnen uw hotel.

Als food & beverage manager zorgde ik ervoor dat er op elk gebied aan de brand service standard van de hotelketen werd voldaan. Ik evalueerde de klanttevredenheid met het oog op doorlopende verbetering. Een andere manier om continue de kwaliteit te verbeteren, zorgde ik dat ik op de hoogte bleef van trends en stelde ideeën voor met betrekking tot het F&B-aanbod. Tevens werd er van mij als food & beverage manager verwacht, dat ik de omzet zou optimaliseren, de kosten zou beheersen en haalbare begrotingen en doelen op zou stellen. In samenwerking met enkele supervisors, gaf ik leiding aan teamleden. Mijn voornaamste doel was om de verwachtingen van de gasten te overtreffen en de uitstekende service en producten constant te verbeteren.

Ik ben een echte hoteltijger met een grote kennis van de hotelbranche, conferentie- en leisuremarkt. Door mijn commerciële, maar klantgerichte instelling weet ik de juiste doelen voor beide partijen te bereiken. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb leidinggevende kwaliteiten om een winning team op te bouwen. Verder ben ik flexibel ingesteld, heb een representatieve en enthousiaste uitstraling en kan mij uitstekend uitdrukken in zowel de Nederlandse, Engelse, Franse als Duitse taal. Zoals gevraagd in de vacature ben ik wisselend inzetbaar, ook in de avonden en weekenden en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk zijn mijn motivatie en ervaring zoals verteld in deze sollicitatiebrief, redenen voor u om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Lauranne Datema

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.