Sollicitatiebrief flightdispatch

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief flightdispatch direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor flightdispatch als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief flightdispatch
Sollicitatiebrief flightdispatch
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor flightdispatch krijgt een 4,1/5 uit 12 beoordelingen.

Joost de Valk
Emmasingel 10
5611 AZ  Eindhoven

Schiphol
T.a.v. de heer R. van Oekel
Amsterdamseweg 55
1182 GP Amstelveen

Eindhoven, [DATUM]

Betreft: vacature flightdispatch

Geachte heer Van Oekel,

In de Telegraaf van [DATUM] jl., las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren medewerker flightdispatch. Graag wil ik in deze sollicitatiebrief mijn motivatie voor deze functie toelichten en mijn opleiding en ervaring met u delen, om aan te geven dat ik de juiste kandidaat ben voor deze functie.

Na mijn opleiding aan Sheffield School of Aeronautics ben ik als medewerker flightdispatch gaan werken op Eindhoven Airport. Deze functie vervul ik nu bijna vier jaar met veel plezier. Ik ben nu toe aan de volgende stap en dat is het werken op een groter vliegveld: Schiphol! Nog meer uitdaging en afwisseling in werkzaamheden, dat is waar ik me op verheug.

Als medewerker flightdispatch verzamel ik alle relevante vluchtgegevens bij de verantwoordelijke personen en in de daarvoor bedoelde systemen en geef deze door aan de betreffende collega’s. Daarnaast coördineer ik de turnround aan de gate en los ik verstoringen bij vluchtvoorbereidingen en -afhandelingen adequaat op. Uiteraard vallen het registreren en administreren van relevante gegevens ook onder mijn takenpakket als medewerker flightdispatch. Daarnaast stel ik regelmatig berekeningen van beladingen op en volg hierbij de voorschriften van de luchtvaartmaatschappij.

De functie van medewerker flightdispatch past erg goed bij mij. Als persoon ben ik zeer accuraat en communicatief vaardig. Ik werk graag zelfstandig, maar vind het fijn om collega’s om me heen te hebben en ook samen te werken. Uit ervaring weet ik dat het werken op een vliegveld erg hectisch kan zijn, maar ik red mij zeer goed in stressvolle situaties. Een voorbeeld is dat ik bij onverwachte situaties kalm blijf en me niet uit het veld laat slaan. In mijn functie toon ik ook veel initiatief en ga oplossingsgericht te werk. Zoals in de vacature gevraagd, kan ik goed overweg met computers en heb een ruime kennis van Word en Excel. Tevens heb ik een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse en Spaanse taal. Daarnaast ben ik zeer flexibel, ook in werkdagen en -tijden. Momenteel woon ik in Eindhoven, maar ik ben zeker bereid om voor deze functie naar Amsterdam te verhuizen.

Ik hoop dat ik u met deze sollicitatiebrief ervan heb kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat voor de openstaande vacature ben. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Joost de Valk

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.