Sollicitatiebrief flightdispatch

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief flightdispatch direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor flightdispatch als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief flightdispatch
Sollicitatiebrief flightdispatch
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor flightdispatch krijgt een 4,1/5 uit 17 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief flightdispatch

Joost de Valk
Emmasingel 10
5611 AZ  Eindhoven

Schiphol
T.a.v. de heer R. van Oekel
Amsterdamseweg 55
1182 GP Amstelveen

Eindhoven, [DATUM]

Betreft: vacature flight dispatch

Geachte heer Van Oekel,

In de Telegraaf van [DATUM] jl. las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren medewerker flight dispatch. Graag wil ik in deze brief mijn motivatie voor deze functie toelichten en mijn opleiding en ervaring met u delen om te laten zien dat ik de kandidaat ben die u zoekt.

Na mijn opleiding aan de Sheffield School of Aeronautics ben ik als medewerker flight dispatch gaan werken op Eindhoven Airport. Deze functie vervul ik nu bijna vier jaar met veel plezier. Ik ben echter toe aan de volgende stap en dat is het werken op een groter vliegveld als Schiphol! Nog meer uitdaging en afwisseling in werkzaamheden: dat is waar ik me op verheug.

Als medewerker flight dispatch verzamel ik alle relevante vluchtgegevens bij de verantwoordelijke personen en in de daarvoor bedoelde systemen en geef deze door aan de betreffende collega’s. Daarnaast coördineer ik de turn round aan de gate en los ik verstoringen bij vluchtvoorbereidingen en -afhandelingen adequaat op. Uiteraard zijn het registreren en administreren van relevante gegevens ook onderdeel van mijn takenpakket. Daarnaast stel ik regelmatig berekeningen van beladingen op en volg hierbij de voorschriften van de luchtvaartmaatschappij.

De functie van medewerker flight dispatch past erg goed bij mij. Als persoon ben ik zeer accuraat en communicatief vaardig. Ik werk graag zelfstandig, maar vind het fijn om collega’s om me heen te hebben en mee samen te werken. Uit ervaring weet ik dat het werken op een vliegveld erg hectisch kan zijn, maar ik red mij zeer goed in stressvolle situaties. Ik blijf in onverwachte situaties altijd kalm en laat me niet uit het veld slaan. In mijn functie toon ik ook veel initiatief en ga ik oplossingsgericht te werk.

Zoals in de vacature gevraagd kan ik goed overweg met computers en heb een ruime kennis van Word en Excel. Ik heb een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse en Spaanse taal. Daarnaast ben ik zeer flexibel, ook in werkdagen en -tijden. Momenteel woon ik in Eindhoven, maar ik ben zeker bereid om voor deze functie naar Amsterdam te verhuizen.

Ik hoop dat ik u met deze brief ervan heb kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat voor de openstaande vacature ben. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Joost de Valk

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief flightdispatch

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.