Sollicitatiebrief fitnessinstructeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief fitnessinstructeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor fitnessinstructeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief fitnessinstructeur
Sollicitatiebrief fitnessinstructeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor fitnessinstructeur krijgt een 4,3/5 uit 167 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief fitnessinstructeur

Jonah Poldervaart
Professor van Vollenhovenlaan 193
4702 EE Roosendaal

Basic Fit
T.a.v. de heer J. Bennik
Julianastraat 181
4702 EA Roosendaal

Roosendaal, [DATUM]

Betreft: vacature fitnessinstructeur

Geachte heer Bennik,

Met veel interesse las ik de vacature voor fitnessinstructeur bij uw sportschool die u geplaatst heeft in Sport & Fitness Magazine van [DATUM]. Het is een functie waarin ik mijn energie in kwijt kan én waarvan ik energie krijg! In deze brief zal ik mijn motivatie toelichten en u meer vertellen over mijn achtergrond en opleidingen.

In [JAAR] heb ik mijn opleiding Financieel Administratie Medewerker aan het Summa College in Eindhoven afgerond. Na enkele maanden op zoek te zijn geweest naar een baan vond ik een functie als administratief medewerker bij een sportschool in Tilburg. Door het uitvallen van één van de instructrices vanwege zwangerschap kreeg ik de mogelijkheid om mijzelf tot fitnessinstructeur te ontwikkelen. Ik heb daarvoor de diploma’s fitnesstrainer 1 en 2 behaald en daarnaast ook een EHBO diploma. Het werken als fitnessinstructeur bevalt mij erg goed en graag zou ik deze functie fulltime vervullen. Helaas bestaat deze mogelijkheid niet bij mijn huidige werkgever, daarom komt uw vacature op het juiste moment!

Als fitnessinstructeur geef ik naast verschillende trainingen ook rondleidingen aan nieuwe klanten en verzorg ik trainingsschema’s. Momenteel volg ik ook een cursus waarmee ik naast het maken van trainingsschema’s voedingsadvies zal kunnen geven. In mijn huidige functie voer ik intakegesprekken en zorg ik ervoor dat klanten gemotiveerd blijven. Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik als fitnessinstructeur er ook voor zorg dat ik de zalen en kleedruimtes netjes houd en oplossingen zoek als er gebreken zijn in de sportzalen. Toezien op de veiligheid en goede orde in en om het sportcentrum heeft uiteraard ook mijn aandacht.

Ik ben een enthousiast persoon en houd ervan om sportief bezig te zijn. Ik heb een goede lichamelijke conditie en een representatief voorkomen. Mijn gedrevenheid als fitnessinstructeur breng ik over op de klanten, zodat zij met plezier komen sporten. Ik ben sociaal ingesteld en werk graag met mensen. Goede communicatie met collega’s vind ik belangrijk, omdat we als een stevig team naar buiten moeten kunnen treden. Graag blijf ik mij ontwikkelen en bijscholen in de functie van fitnessinstructeur; zo zou ik nog graag de cursus Bootcamp Instructeur volgen. U geeft in de vacature aan dat uw sportschool veel ruimte biedt voor dergelijk initiatieven.

Ik hoop u met deze brief ervan te hebben kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn voor de functie van sportinstructeur. Bijgevoegd vindt u mijn curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Jonah Poldervaart

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief fitnessinstructeur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

12 gedachten over “Sollicitatiebrief fitnessinstructeur

 1. Anoniem

  Een nuttige brief. Er wordt goede informatie gegeven.

  Reageren
 2. Jacob

  Het is een goede brief en bepaalde dingen waar ik zelf niet ben opgekomen .
  En het zal mij zeer helpen bij een vinden van een baan als fintness/groepsinstructeur.

  Mvg jacob

  Reageren
 3. Elijah

  Nuttige brief.
  Ik ga hem zeker gebruiken,

  Reageren
 4. Lenna

  Ik heb een sollicitatie brief voor receptioniste en fitnessinstructrice nodig. Dit is een goeie brief waarin veel dingen staan waar ik zelf niet aan had gedacht. Zoals de veiligheid en de kleedkamers etc
  Ik hoop hiermee mijn droombaan te krijgen!

  Grtjs Lenna

  Reageren
 5. Dennis

  erg positief het zal je verder brengen. het is nou eenmaal een lastige wereld om te solliciteren. Dit is echt prima voorbeeld wie weet helpt het me

  Reageren
 6. sander

  een erg goede sollicitatiebrief, ik kan deze goed gebruiken als voorbeeld van een sollicitatiebrief.
  ik ben er van overtuigd dat dit voorbeeld mij gaat helpen bij het vinden van een baan.

  Reageren
 7. Pien

  Ik wil deze sollicitatiebrief graag gebruiken als voorbeeld voor mijn studenten. Zij moeten namelijk gaan solliciteren voor een stageplek. Dit sluit perfect aan bij hun opleiding! Hartelijk dank.

  Groet

  Reageren
 8. Anoniem

  Dank jullie wel voor deze fantaschise solicitatiebrief, deze site is ideaal voor buitenlanders !
  Heel erg bedankt!
  met vriendlijke groet,
  Anita

  Reageren
 9. piet

  Dank jullie wel voor deze fantastische sollicitatiebrief, ik heb er heel erg vel aan gehad en waarschijnlijk wordt ik aangenomen ook!. ik hoop dat er net zoveel mensen worden aangenomen zoals ik.

  HEEL ERG BEDANKT.

  Reageren
 10. sander

  goedemiddag,
  deze site is ideaal voor mensen die erg druk zijn en maar weinig tijd hebben om zelf een goede en complete sollicitatiebrief te schrijven daarom waardeer ik deze site echt en zal ik deze ook aanbevelen bij vrienden en familie ,
  ik ben ervan overtuigd dat deze brief mij aan een baan gaat helpen,
  heel erg bedankt.

  met vriendelijke groet,
  sander van tintelen

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.