Sollicitatiebrief financieel medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief financieel medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aaassistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor financieel medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief financieel medewerker
Sollicitatiebrief financieel medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor financieel medewerker krijgt een 4,2/5 uit 735 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief financieel medewerker

Rita Huttinga
Ringlaan 59
1315 DT Almere

Financieel Partner N.V.
T.a.v. mevrouw S.G. Knippels
Zadelmakerstraat 148
1315 AE Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature financieel medewerker

Geachte mevrouw Knippels,

Middels deze brief wil ik graag mijn interesse kenbaar maken voor de openstaande functie van financieel medewerker waarvan ik de vacature [DATUM] jl. op uw bedrijfswebsite heb gelezen. De functie sluit perfect aan op mijn opleiding en loopbaan. Hieronder zal ik mijn motivatie verder toelichten.

In 2013 heb ik mijn opleiding Moderne Bedrijfsadministratie afgerond. Ik ben daarna gaan werken als financieel medewerker op de administratie van een logistiek bedrijf. Samen met een team van vier collega’s verzorg ik de complete bedrijfsadministratie. Het is een afwisselende functie waarin ik ontzettend veel heb geleerd. Met deze kennis wil ik nu graag een stap verder zetten. De omschrijving die u in de vacature geeft van de functie, het team en het bedrijf spreken mij enorm aan. Een professionele omgeving gericht op moderne elektronica en elke dag groeiend: dat klinkt als een ideale uitdaging!

In mijn huidige functie als financieel medewerker stel ik nieuwe facturen op en verwerk binnenkomende facturen. Ik verstuur betalingsherinneringen, aanmaningen en schakel wanneer nodig een incassobureau in. In een digitaal betalingssysteem zet ik betalingen en incasso’s klaar en ben ik medeverantwoordelijk voor de controle van grootboekrekeningen en het opstellen van specificaties. Bij mijn huidige werkgever werk ik met Exact Globe, maar tijdens mijn stages heb ik ook met andere moderne financiële applicaties gewerkt. Aan collega’s verstrek ik informatie over de vele regelingen en procedures waarmee zij bekend moeten zijn. Kortom: alle facetten van moderne bedrijfsadministratie zijn mij bekend.

Als financieel medewerker werk ik zeer nauwkeurig en accuraat, ben ik praktisch ingesteld en zeer proactief. In stressvolle situaties laat ik mij niet snel uit het veld slaan en zet ik graag een stap extra om alles weer onder controle te krijgen. Graag werk ik in een team, maar ook zelfstandig functioneer ik zeer goed. Collega’s noemen mij sociaal, klantgericht en communicatief zeer sterk. Zoals u als eis in de vacature aangeeft heb ik een goede kennis van MS Office en Excel kent geen geheimen voor mij. In mijn vrije tijd sport ik graag en lees ik veel over moderne technologie en elektronica, vandaar dat ik een grote affiniteit heb met uw bedrijf.

Hopelijk heb ik u een goed beeld van mijn motivatie en ervaring gegeven in deze brief. Aan de slag gaan als financieel medewerker bij uw organisatie zou een mooie stap in mijn carrière zijn. U kunt rekenen op een kundige en gedreven medewerker.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Rita Huttinga

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief financieel medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

18 gedachten over “Sollicitatiebrief financieel medewerker

 1. S.A.

  Duidelijke brief en een mooie inspiratie bron voor mijn Eigen sollicitatiebrief

  Reageren
 2. Nereyda Felida

  Een duidelijke sollicitatie brief, enkele zinnen kan ik goed gebruiken voor mijn eigen sollicitatiebrief. Bedankt!

  Reageren
 3. Janutsi

  Dit is fantastisch!! Dit zal ik zeker gebruiken. Top !

  Reageren
 4. Nina

  Duidelijke en goed gestructureerd brief. Bron van inspiratie voor mijn eigen motivatie brieven.

  Reageren
 5. Nicole

  Duidelijke brief. Kan zeker aantal zinnen gebruiken.

  Reageren
 6. Marieke

  Goede brief met wat kleine aanpassing eigen brief op maat.

  Reageren
 7. Vivian Klaassen

  Dit is een goed voorbeeld, waarbij ik een aantal zinnen in mijn eigen sollicitatiebrief kan gebruiken.

  Reageren
 8. Aukje

  Aukje
  Brief leest fijn, goede kapstok

  Reageren
 9. Elvira

  Zou graag deze brief als voorbeeld pakken.
  Kan ik goed stukken eruit halen.

  Reageren
 10. marja

  zou graag deze willen gebruiken om een werkplek te krijgen er staan goede zinnen in

  Reageren
 11. Jeanne-Marie

  goed voorbeeld en is zeker goed te gebruiken, wel een beetje lang

  Reageren
 12. stephanie

  ik sta er verstel van, wauw dit is een goede voorbeeld. ik zou delen kunnen gebruiken voor mijn brief.
  ik ben dik te vreden.

  Reageren
 13. Inge

  Goed voorbeeld, kan ik goed mijn eigen draai aan geven!

  Reageren
 14. Jaap

  Ik zit nu te kijken naar een vacature voor werkvoorbereider in Rotterdam. Ik heb alleen geen HBO bouwkunde gestudeerd. Is er een logische manier waarop ik dit kan ondervangen in de brief?

  Reageren
 15. Bianca

  Het is een duidelijk voorbeeldbrief. Ook ik zou een aantal zinnen willen kopieeren uit de brief en deze willen gebruiken in mijn eigen brief. Het is altijd fijn om vanuit een al bestaande brief te werken ipv alles zelf op papier te moeten zetten.

  gr
  Bianca

  Reageren
 16. CARMELITA

  graag zou ik brief gratis downloaden van financieel medewerkster

  Reageren
 17. Shanna

  Wat fijn een voorbeeld.
  Enkele zinnen kan ik goed gebruiken voor mijn sollicitatiebrief!
  Hopelijk werkt het!

  Reageren
 18. Hennie Kwakernaat

  Duidelijke sollicitatie brief, waarvan ik enkele zinnen graag zou willen gebruiken voor mijn eigen sollicitatie brieven.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.