Sollicitatiebrief financieel medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief financieel medewerker direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aaassistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor financieel medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief financieel medewerker
Sollicitatiebrief financieel medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor financieel medewerker krijgt een 4,2/5 uit 366 beoordelingen.

Rita Huttinga
Ringlaan 59
1315 DT Almere

Financieel Partner N.V.
T.a.v. mevrouw S.G. Knippels
Zadelmakerstraat 148
1315 AE Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature financieel medewerker

Geachte mevrouw Knippels,

Door middel van deze sollicitatiebrief wil ik graag mijn interesse kenbaar maken voor de openstaande functie van financieel medewerker waarvan ik de vacature [DATUM] jl. op uw bedrijfswebsite heb gelezen. De functie sluit perfect aan op mijn opleiding en loopbaan. Hieronder zal ik mijn motivatie verder toelichten.

In 2013 heb ik mijn opleiding Moderne Bedrijfsadministratie afgerond. Ik ben daarna gaan werken als financieel medewerker op de administratie bij een logistiek bedrijf. Samen met een team van vier collega’s verzorg ik de complete bedrijfsadministratie. Een afwisselende functie waarin ik ontzettend veel heb geleerd. Met deze kennis wil ik nu graag een stap verder nemen. De omschrijving die u in de vacature geeft van de functie, het team en het bedrijf spreken mij enorm aan. Een professioneel bedrijf dat zich richt op moderne elektronica en elke dag groeit; een uitdagende werkomgeving!

In mijn huidige functie als financieel medewerker, stel ik facturen op en verwerk binnenkomende facturen. Ik verstuur betalingsherinneringen, aanmaningen en schakel wanneer nodig een incassobureau in. In een digitaal betalingssysteem zet ik betalingen en incasso’s klaar en daarnaast ben ik als financieel medewerker medeverantwoordelijk voor de controle van grootboekrekeningen en het opstellen van specificaties. Bij deze werkgever werk ik met Exact Globe, maar tijdens mijn stages heb ik ook met andere moderne financiële applicaties gewerkt. Aan medewerkers verstrek ik informatie over de vele regelingen en procedures waarmee zij bekend moeten zijn. Kortom; alle facetten van moderne bedrijfsadministratie zijn mij bekend.

Als financieel medewerker werk ik zeer nauwkeurig en accuraat. Ik ben praktisch ingesteld en proactief. In stressvolle situaties laat ik mij niet snel uit het veld slaan en zet ik graag een stap extra om alles weer onder controle te krijgen. Graag werk ik in een team, maar ook zelfstandig functioneer ik zeer goed. Collega’s noemen mij sociaal, klantgericht en communicatief zeer sterk. Zoals u als eis in de vacature aangeeft, heb ik een goede kennis van MS Office en Excel kent geen geheimen voor mij. In mijn vrije tijd sport ik graag en lees ik veel over moderne technologie en elektronica; vandaar dat ik een grote affiniteit heb met uw bedrijf.

Hopelijk heb ik u een goed beeld van mijn motivatie en ervaring gegeven in deze sollicitatiebrief. Financieel medewerker bij uw interessante bedrijf worden, zou een mooie nieuwe stap in mijn carrière zijn. Uw bedrijf kan daarentegen rekenen op een kundige en gedreven medewerker.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Rita Huttinga

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

9 gedachten over “Sollicitatiebrief financieel medewerker

 1. marja

  zou graag deze willen gebruiken om een werkplek te krijgen er staan goede zinnen in

  Reageren
 2. Jeanne-Marie

  goed voorbeeld en is zeker goed te gebruiken, wel een beetje lang

  Reageren
 3. stephanie

  ik sta er verstel van, wauw dit is een goede voorbeeld. ik zou delen kunnen gebruiken voor mijn brief.
  ik ben dik te vreden.

  Reageren
 4. Inge

  Goed voorbeeld, kan ik goed mijn eigen draai aan geven!

  Reageren
 5. Jaap

  Ik zit nu te kijken naar een vacature voor werkvoorbereider in Rotterdam. Ik heb alleen geen HBO bouwkunde gestudeerd. Is er een logische manier waarop ik dit kan ondervangen in de brief?

  Reageren
 6. Bianca

  Het is een duidelijk voorbeeldbrief. Ook ik zou een aantal zinnen willen kopieeren uit de brief en deze willen gebruiken in mijn eigen brief. Het is altijd fijn om vanuit een al bestaande brief te werken ipv alles zelf op papier te moeten zetten.

  gr
  Bianca

  Reageren
 7. CARMELITA

  graag zou ik brief gratis downloaden van financieel medewerkster

  Reageren
 8. Shanna

  Wat fijn een voorbeeld.
  Enkele zinnen kan ik goed gebruiken voor mijn sollicitatiebrief!
  Hopelijk werkt het!

  Reageren
 9. Hennie Kwakernaat

  Duidelijke sollicitatie brief, waarvan ik enkele zinnen graag zou willen gebruiken voor mijn eigen sollicitatie brieven.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.