Sollicitatiebrief financieel medewerker 2

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief financieel medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor financieel medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief financieel medewerker 2
Sollicitatiebrief financieel medewerker 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor financieel medewerker 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief financieel medewerker 2

Rita Huttinga
Ringlaan 59
1315 DT Almere

Financieel Partner N.V.
T.a.v. mevrouw S.G. Knippels
Zadelmakerstraat 148
1315 AE Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature financieel medewerker

Geachte mevrouw Knippels,

Op [WEBSITE] viel mijn oog op uw openstaande vacature voor een financieel medewerker. De functieomschrijving ligt perfect in lijn met mijn eerdere ervaring en met mijn verwachtingen. Via deze brief wil ik graag mijn motivatie verder toelichten.

Na het afronden van mijn opleiding Bedrijfseconomie in [JAAR] ging ik aan de slag als financieel medewerker bij een bedrijf in de voedingsindustrie. Daar maak ik deel uit van een klein team van drie collega’s en samen staan we in voor de volledige bedrijfsadministratie. De voorbije jaren heb ik heel veel bijgeleerd, maar nu heb ik het gevoel dat ik mijn plafond bereikt heb binnen deze functie en in het bedrijf zijn geen verdere doorgroeimogelijkheden. Daarom kijk ik uit naar de volgende stap en uw vacature en werkomgeving lijken de perfecte match. Een professionele omgeving en de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne technologieën: dat is helemaal wat ik zoek!

Mijn huidige takenpakket is behoorlijk afwisselend. Zo stel ik facturen op en verwerk ik ook binnenkomende facturen. Ik verstuur herinneringen en aanmaningen en wanneer nodig doe ik beroep op een incassobureau. Daarnaast zet ik betalingen en incasso’s klaar in ons digitaal betalingssysteem. Samen met een collega sta ik in voor de controle van grootboekrekeningen en het opstellen van specificaties. Dagelijks werk ik met Exact Globe en Excel kent intussen geen geheimen meer voor mij. De te volgen procedures en regelgeving veranderen erg snel en ik volg alle wijzigingen op de voet. De voorbije jaren heb ik ook de kans gekregen om een aantal bijscholingen te volgen en binnen het team hechten we veel belang aan het delen van kennis. Op die manier heb ik een diepgaande expertise opgebouwd omtrent moderne bedrijfsadministratie.

In een financieel departement kan een foutje zware gevolgen hebben en ik doe er alles aan om dit te vermijden. Ik werk nauwkeurig en accuraat en blijf ook in stressvolle situaties rustig. De voorbije jaren heb ik al verschillende keren mijn zin voor initiatief geïllustreerd door voorstellen te doen om processen efficiënter te laten verlopen en indien mogelijk te automatiseren. Soms is het moeilijk om die door te voeren, omdat sommige collega’s hier wantrouwig tegenover staan. Ik begrijp dat uw bedrijf op dat vlak al enkele stappen verder staat en dat spreekt mij erg aan!

Hopelijk hebt u na het doornemen van deze brief en mijn curriculum vitae een goed beeld van mijn ervaring en motivatie. Ik kijk ernaar uit nader kennis te maken in een persoonlijk gesprek en u verder te overtuigen van mijn enthousiasme en kwaliteiten.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Rita Huttinga

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief financieel medewerker 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.