Sollicitatiebrief facilitair medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief facilitair medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor facilitair medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief facilitair medewerker
Sollicitatiebrief facilitair medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor facilitair medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Desi van Knippenberg
Stationsweg 24
4538 AC Terneuzen

UWV Gemeente Terneuzen
T.a.v. Anja Bonné
Kerkstraat 2
4510 AA Terneuzen

Terneuzen, [DATUM]

Betreft: vacature facilitair medewerker

Geachte mevrouw Bonné,

Tijdens het doornemen van De Weekbode van [DATUM] zag ik dat u momenteel op zoek bent naar een facilitair medewerker om uw team te versterken. De vacature wekte mijn interesse en na een kijkje op uw bedrijfswebsite werd ik nog enthousiaster. Daarom wil ik mij graag kandidaat stellen voor deze gevarieerde functie en in deze brief wil ik u overtuigen van mijn motivatie en capaciteiten.

Vorig jaar rondde ik de MBO-opleiding facilitair medewerker af en daarna vond ik een tijdelijke baan bij [BEDRIJF]. Mijn rol daar is erg veelzijdig, met veel contacten en verschillende taken. Op die manier is geen dag hetzelfde en dat vind ik net zo leuk aan een job als facilitair medewerker.

Bij [BEDRIJF] ben ik er medeverantwoordelijk voor dat de gebouwen en materialen altijd in perfecte staat zijn. Dat betekent onder meer dat ik insta voor kleine reparaties, het plaatsen van de nodige bestellingen, schoonmaakwerkzaamheden en allerhande andere klusjes. Daarbij onderhoud ik eveneens de contacten met externe partners.

Vaak ben ik het aanspreekpunt voor interne medewerkers en klanten en die contacten vind ik erg fijn. Met een vriendelijke houding en een duidelijke communicatie probeer ik met iedereen een goede relatie te onderhouden. Mijn collega’s waarderen mijn positieve ingesteldheid, gevoel voor humor en stevige dosis energie.

Binnenkort loopt mijn tijdelijk contract bij [BEDRIJF] af en daarom kijk ik nu uit naar een nieuwe uitdaging. Variatie, de nodige verantwoordelijkheid en een leuke werkomgeving met fijne collega’s: dat is wat ik zoek in mijn volgende job. Mede omwille van mijn persoonlijke interesse in sport en welzijn spreekt uw vacature mij bijzonder aan.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik heb een grote verantwoordelijkheidszin en dat betekent onder meer dat ik altijd stipt op tijd aanwezig ben en eventuele problemen tijdig signaleer en aanpak. Kleine reparaties, schoonmaken, verplaatsingen voor het werk? Geen probleem! Ik ben flexibel en doe wat nodig is om een goede service te garanderen voor de klanten en collega’s.

Vanaf [DATUM] ben ik beschikbaar om te starten in mijn nieuwe baan. Hopelijk is dat bij [BEDRIJF]! In deze brief heb ik mijn enthousiasme proberen over te brengen en in mijn curriculum vitae kunt u meer informatie vinden over mijn vaardigheden. Ik kijk alvast uit naar een persoonlijke kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Desi van Knippenberg

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

3 gedachten over “Sollicitatiebrief facilitair medewerker

 1. Michiel

  Mooi voorbeeld even een eigen draai aangeven om hem persoonlijk te maken en klaar.

  Reageren
 2. Mileny Ignacia

  Tevreden met de brief

  Reageren
 3. A.Stam

  goede brief! Hier kan ik wat mee!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.