Sollicitatiebrief expeditie medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief expeditie medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor expeditie medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief expeditie medewerker
Sollicitatiebrief expeditie medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor expeditie medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Aldert Hendriksen
Verlengde Kerkweg 111
8091 EW Wezep

Uno Expedition BV
T.a.v. Bert Kranenborg
Wim Petersstraat 2
8019 BZ Zwolle

Wezep, [DATUM]

Betreft: vacature expeditie medewerker

Geachte heer Kranenborg,

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan vond ik via Indeed uw openstaande vacature voor een expeditie medewerker. Na wat verdere research over uw bedrijf ben ik ervan overtuigd dat dit de omgeving is waarin ik het beste van mijzelf kan geven. In deze brief licht ik graag mijn motivatie toe.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma logistiek medewerker niveau 2. Daarna ging ik aan de slag als uitzendkracht in verschillende rollen en bedrijven. Zo werkte ik onder meer als orderpicker en als allround logistiek medewerker. Bij [BEDRIJF] kon ik na een succesvolle uitzendperiode aan de slag als vaste medewerker.

Ik werd er ingezet als expeditie medewerker: een gevarieerde functie met een aantal administratieve taken. De focus lag vooral op laden en lossen van leveringen en het verzendklaar maken en controleren van orders. Die taken werden grotendeels zelfstandig uitgevoerd en dankzij mijn ervaring ben ik prima in staat om prioriteiten te stellen.

In een logistieke omgeving gaat het er vaak wat chaotisch aan toe. Op stressvolle momenten blijf ik rustig en houd ik de nodige focus op kwaliteit en veiligheid. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant en daarom is het belangrijk om altijd de perfecte balans te vinden tussen nauwkeurigheid en snelheid.

De voorbije jaren heb ik een aantal interne en externe opleidingen kunnen volgen. Zo heb ik onder meer mijn computervaardigheden kunnen bijschaven via een cursus MS Office. Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over een geldig heftruckcertificaat en ik heb geen probleem met een koude omgeving. Fysiek werk? Dat schrikt mij zeker niet af, integendeel!

Het werk in een distributiecentrum is soms onvoorspelbaar en ik ben volledig flexibel qua werktijden. Ik ben het gewend om in een drieploegensysteem te werken. Ook sporadisch weekendwerk is helemaal geen probleem. In mijn huidige job kom ik vaak in contact met internationale chauffeurs en ik spreek een aardig mondje Engels.

De reden waarom ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging? Ik ben recent verhuisd en de afstand naar het werk weegt zwaar door. Daarom ben ik op zoek naar een gelijkaardige job dichter bij mijn woonplaats.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn kwaliteiten en motivatie. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn curriculum vitae in bijlage. In een persoonlijk gesprek beantwoord ik graag verdere vragen. Ik kijk alvast uit naar uw feedback!

Met vriendelijke groet,
Aldert Hendriksen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.