Sollicitatiebrief Event Security Officer (opleiding)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Event Security Officer (opleiding) direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Event Security Officer (opleiding) als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Event Security Officer (opleiding)
Sollicitatiebrief Event Security Officer (opleiding)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Event Security Officer (opleiding) krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Wilbert Wolsink
Dalfsenstraat 43
2541 VR Den Haag

De Haagse Hogeschool
T.a.v. Anja Wolfsen
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature Event Security Officer (opleiding)

Geachte mevrouw Wolfsen,

Momenteel kijk ik uit naar een nieuwe baan en de vacature als Event Security Officer bij [BEDRIJF] sprong meteen in het oog. Na wat verdere research werd ik nog enthousiaster en daarom besliste ik om mij kandidaat te stellen voor deze boeiende vacature. In deze brief wil ik u graag overtuigen van mijn kwaliteiten en motivatie.

De voorbije jaren heb ik voornamelijk binnen de horeca gewerkt, binnen uiteenlopende rollen. Zo deed ik onder meer ervaring op als medewerker bediening en als cateringmedewerker. Een leuke ervaring, want ik vind het fijn om in een team te werken en veel sociale contacten te hebben. Nu ben ik echter op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Wat zoek ik? Een deeltijdse functie, met de nodige verantwoordelijkheid en uitdagingen. Samenwerken met anderen en de nodige sociale contacten: dat zijn voor mij belangrijke vereisten. Vanuit mijn ervaring met lastige en soms agressieve klanten binnen de horeca weet ik dat ik goed kan omgaan met dergelijke situaties. Rustig blijven, goed communiceren en daadkrachtig optreden wanneer nodig: dat is in de meeste gevallen de beste aanpak.
Onregelmatige werkuren? Weekendwerk? Feestdagen? Verplaatsingen? Dat is voor mij geen enkel probleem! Integendeel, het spreekt mij aan om op diverse locaties en evenementen te werken. Op die manier is geen enkele werkdag hetzelfde en die variatie houdt het boeiend!

Blijven bijleren vind ik belangrijk en daarom ben ik uiteraard bereid om het opleidingstraject tot Event Security Officer te volgen. Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek een aardig mondje Engels en Duits. Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over een rijbewijs B en eigen vervoer. Een Verklaring Omtrent het Gedrag voorleggen is geen enkel probleem.

Hopelijk heb ik u in deze brief kunnen overtuigen van mijn enthousiasme. Ik ben ervan overtuigd dat ik over de juiste kwaliteiten beschik voor de rol als Event Security Officer. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Wilbert Wolsink

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.