Sollicitatiebrief evenementenbeveiliger

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief evenementenbeveiliger direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor evenementenbeveiliger als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief evenementenbeveiliger
Sollicitatiebrief evenementenbeveiliger
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor evenementenbeveiliger krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jaimy-Lee Webers
Commelinstraat 280
1093 VD Amsterdam

Heineken Experience
T.a.v. Neda Sanchez
Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature evenementenbeveiliger

Geachte mevrouw Sanchez,

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan vond ik via Nationale Vacaturebank uw advertentie voor een evenementenbeveiliger. De rol die ik zoek en bovendien spreekt de omschreven werkomgeving mij erg aan. Daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze vacature en in deze brief wil ik u graag toelichten waarom ik denk de geschikte kandidaat te zijn.

Recent ben ik naar Amsterdam verhuisd in het kader van mijn studies marketing management. Omdat ik die opleiding wil combineren met een bijbaan, koos ik ervoor de opleiding Event Security Officer te volgen. Een rol als evenementenbegeleider is voor mij de ideale bijbaan en een goede manier om niet alleen een centje bij te verdienen, maar ook veel bij te leren.

Het meewerken op evenementen heeft mij altijd al aangesproken en in het verleden heb ik reeds als hostess gewerkt. Dat is toch minder mijn roeping en daarom besliste ik uit te kijken naar een alternatief. Een baan met verantwoordelijkheid, waarin het belangrijk is om in team te werken. Dat is volgens mij een uitstekende leerschool met het oog op mijn latere loopbaan.

Mijn troeven? Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en houd het hoofd koel in lastige omstandigheden. Omgaan met agressieve of dronken bezoekers: daar draai ik mijn hand niet voor om. Indien nodig roep ik uiteraard hulp in. Verder ben ik positief ingesteld en heb ik een goed gevoel voor humor. Dat helpt vaak om de gemoederen te bedaren in onrustige situaties.

Veiligheid heb ik altijd hoog in het vaandel gedragen en mede daarom heb ik al verschillende EHBO-cursussen gevolgd. Zoals gevraagd beschik ik ook over een certificaat. Daarnaast heb ik een rijbewijs B. Ik ben flexibel qua aantal werkuren en beschikbaar tijdens de weekends en zomermaanden, maar ook avonddiensten tijdens de week zijn mogelijk.

Nederlands is mijn moedertaal en ik heb een goede kennis van andere talen. Zo spreek ik vlot Engels en een aardig mondje Duits en Spaans. Het voorleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag is uiteraard geen probleem.
Hopelijk heb ik u in deze brief kunnen overtuigen van mijn kwaliteiten. Ik kijk er alvast naar uit om mee in te staan voor de veiligheid en optimale dienstverlening tijdens allerhande evenementen.

Voor verdere vragen kunt u mij telefonisch bereiken en uiteraard ben ik beschikbaar voor een persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet,
Jaimy-Lee Webers

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.