Sollicitatiebrief Embedded Software Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Embedded Software Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Embedded Software Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Embedded Software Engineer
Sollicitatiebrief Embedded Software Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Embedded Software Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jan Dietvorst
Burgemeester van der Heijdenlaan 156
5171 JL Kaatsheuvel

Intermax Cloudsourcing
T.a.v. mevrouw Scheffers
Schouwburgplein 30 – 34
3012 CL Rotterdam

Kaatsheuvel, [DATUM]

Betreft: vacature Embedded Software Engineer

Geachte mevrouw Scheffers,

Volgens de vacature die ik [DATUM] las in [MEDIUM], is uw bedrijf op zoek naar een werknemer die houdt van complexe technische uitdagingen. Als gedreven embedded software engineer voelde ik mij direct aangesproken. De in de vacature beschreven werkzaamheden sluiten perfect aan bij mijn ervaring en graag solliciteer ik naar de functie van embedded software engineer bij uw IT-bedrijf. In deze sollicitatiebrief zal ik meer vertellen over mijn opleiding, achtergrond en motivatie.

Na het afronden van de opleiding Technische Informatica in [JAAR] aan [ONDERWIJSINSTELLING], ben ik gaan werken als embedded software engineer bij een klein IT-bedrijf. Nu ik daar bijna vijf jaar heb gewerkt, ben ik toe aan het maken van een stap naar een grotere onderneming, waarbij ik meer eigen verantwoordelijkheid krijg en mijzelf verder kan ontwikkelen. Uit de omschrijving in uw vacature maak ik op dat dit binnen de openstaande functie zeker van toepassing is.

Als embedded software engineer, richt ik mij op de ontwikkeling van verschillende applicaties op het gebied van ICT. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de embedded software en de daarbij behorende tools. Hierbij werk ik onder andere met C#, C++ en Codesys en zorg voor een uitstekende backend development. Ik heb kennis van en ervaring met diverse ontwikkelplatvormen voor embedded software, kennis van hardware en specifieke processoren en ben op de hoogte van netwerkprotocollen en interfaces. In de functie van embedded software engineer zorg ik voor een perfecte coördinatie en werk ik zeer nauwkeurig en gestructureerd.

Als persoon ben ik representatief en accuraat. Ik kan goed zelfstandig werken en ben analytisch sterk te noemen. Ook functioneer ik zeer goed in een team om zo samen te werken aan innovatieve oplossingen. Graag neem ik zelf initiatief en ik beschik over goede communicatieve vaardigheden. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers ik uitstekend in woord en geschrift. Ik beschik over een rijbewijs en eigen vervoer en ben bereid om te reizen.

Ik hoop u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie middels deze sollicitatiebrief. Als embedded software engineer draag ik graag bij aan de professionaliteit en groei van uw IT-bedrijf. Graag licht ik mijn motivatie nog verder toe en maak ik nader kennis tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jan Dietvorst

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.