Sollicitatiebrief DTP-er

DOWNLOAD – sollicitatiebrief DTP-er direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor DTP-er als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief DTP-er
Sollicitatiebrief DTP-er
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor DTP-er krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief DTP-er

Eelko van Lokven
Nachtegaal 166
8271 HR IJsselmuiden

Visionair Grafisch Design
T.a.v. de heer M. Verwer
Eckertstraat 2
8263 CB Kampen

IJsselmuiden, [DATUM]

Betreft: vacature DTP-er

Geachte heer Verwer,

Volgens de vacature die vermeld staat in [MEDIUM] van [DATUM], lees ik dat u op zoek bent naar een creatieve DTP-er met een passie voor food. “Hé, dat ben ik!”, was mijn eerste reactie. Na het lezen van de functieomschrijving en het kandidaatsprofiel besloot ik direct te solliciteren. In deze sollicitatiebrief licht ik mijn motivatie graag toe.

Aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] heb ik in [JAARTAL] de opleiding tot allround DTP-er afgerond. Hierna ben ik gaan werken als DTP-er bij een drukkerij. Een functie waarbinnen ik veel geleerd heb. Nu ik enkele jaren werkervaring heb opgedaan, zie ik ernaar uit om een volgende stap te maken. De openstaande vacature bij uw organisatie lijkt mij daarvoor perfect.

In mijn huidige functie als DTP-er bij de drukkerij, zorg ik voor het opmaken en grafisch uitwerken van folders en magazines evenals kleinere zaken als menukaarten, advertenties, flyers en visitekaartjes. Een groot deel van mijn klantenportefeuille richt zich op de food markt. Deze ervaring komt dus goed van pas bij het vervullen van de functie binnen uw organisatie. In mijn functie krijg ik veel vrijheid en mag ik meedenken in creatieve oplossingen bij verschillende conceptontwikkelingen. Tevens word ik regelmatig ingezet als ondersteuning bij fotografie-opdrachten bij klanten. Als DTP-er heb ik uiteraard uitgebreide kennis van en ervaring met het werken met het complete Adobe Creative pakket. Daarnaast ben ik op de hoogte van de regels die gelden voor het aanleveren van drukwerkbestanden en voor de opmaak van online bestanden. Tevens ben ik in staat zelfstandig een briefing door te vertalen binnen de huisstijl van de klant.

Ik ben een creatief, sociaal persoon die zeer nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat. Een beetje een pietje precies, maar wel met een flexibele instelling. Kwaliteit staat bij mij voorop en daarbij houd ik tegelijk deadlines nauw in de gaten. In mijn vrije tijd houd ik mij eveneens graag bezig met ontwerpen en daarnaast volg ik een cursus fotografie. Zoals gevraagd in de vacature ben ik bereid om ook ondersteuning te geven op andere locaties en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk heb ik mijn motivatie duidelijk over kunnen brengen en heb ik u van mijn enthousiasme kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Als DTP-er ga ik graag bij uw organisatie aan de slag om het mooiste online en offline POS-materiaal te creëren. U kunt rekenen op een gedreven en creatieve werknemer die van aanpakken houdt! Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Eelko van Lokven

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief DTP-er

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.