Sollicitatiebrief doktersassistent

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief doktersassistent direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor doktersassistent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief doktersassistent
Sollicitatiebrief doktersassistent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor doktersassistent krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Phuong van Haaften
Marsdiep 129
5172 AV Kaatsheuvel

Huisartenspraktijk de Vonkel
T.a.v. mevrouw T.C. Lagemeyer
Vonkellaan 33
5172 AX Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, [DATUM]

Betreft: vacature doktersassistent

Geachte mevrouw Lagemeyer,

Uw vacature in het Haarlems Dagblad van [DATUM] jl. trok onmiddellijk mijn aandacht. Na uw verdere toelichting tijdens ons telefoongesprek van afgelopen dinsdag is mijn enthousiasme nog verder gegroeid en in deze brief wil ik graag toelichten waarom ik denk een uitstekende kandidaat te zijn voor deze functie.

Na het afwerken van mijn MBO-opleiding doktersassistent ging ik aan de slag bij een huisartsenpraktijk. Daar werk ik intussen vijf jaar en ik heb mijn job altijd met veel plezier uitgevoerd. De laatste maanden is er echter veel veranderd en de werksfeer is niet meer hetzelfde. Ik merk dat ik met minder plezier naar het werk ga en sta daarom open voor een nieuwe uitdaging.

Het beroep van doktersassistent is afwisselend en geeft mij veel voldoening. Ik vind de contacten met de patiënten erg leuk en natuurlijk vind ik het fijn om kleine medische onderzoeken en handelingen te mogen uitvoeren. Dankzij mijn jarenlange ervaring voel ik mij daar zeer comfortabel bij. Het werken in een nog modernere praktijk betekent ook dat ik nog nieuwe zaken kan leren, wat mij bijzonder aanspreekt in deze vacature.

In een huisartsenpraktijk gaat het er soms hectisch aan toe. Dat vereist een hoge stressbestendigheid en flexibiliteit. Op die momenten ben ik op mijn best! Anderzijds kan ik ook genieten van de rustigere momenten met meer administratieve taken. Ik ben nauwkeurig en zorg voor een perfect beheer van de patiëntendossiers. U gaf in de vacature aan dat het belangrijk is om goed met de computer overweg te kunnen en ervaring te hebben met een telefooncentrale. Dat is voor mij geen probleem: ik heb die ervaring en ben vertrouwd met het NHG triage systeem.

Ik ben er zeker van dat uw huisartsenpraktijk een fijne werkplek is en hopelijk heb ik u er via deze brief van kunnen overtuigen een geschikte kandidaat te zijn voor deze functie. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Phuong van Haaften

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief doktersassistent

 1. Ety Croes

  Zeer goeie brief

  Reageren
 2. Kiki

  Een uitgebreide brief en goed beschreven.

  Reageren
 3. Nathan

  mooie brief, gedeeltelijk gebruikt voor mijn brief

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.