Sollicitatiebrief docent ICT

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief docent ICT direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor docent ICT als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief docent ICT
Sollicitatiebrief docent ICT
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor docent ICT krijgt een 3,8/5 uit 26 beoordelingen.

Germaine Kralt
Bergweg 43A
4461 LX Goes

Bravo Scholen
T.a.v. de heer F. Drenthen
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

Goes, [DATUM]

Betreft: vacature docent ICT

Geachte heer Drenthen,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature op uw website, waarin u aangeeft plek te hebben voor een docent ICT bij uw onderwijsinstelling. Aangezien mijn opleiding, achtergrond en kwaliteiten aansluiten op de omschrijving in uw vacature, solliciteer ik graag naar deze functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

De opleiding ICT heb ik in [DATUM] afgerond aan Fontys Hogeschool en al tijdens deze opleiding wist ik dat ik tevens het pedagogisch en didactisch getuigschrift wilde halen aan dezelfde onderwijsinstelling, om zo als docent ICT te kunnen gaan werken. Al vanaf mijn middelbareschooltijd wist ik dat ik het onderwijs in wilde gaan, echter vond ik het erg belangrijk om ook de grootst mogelijke ICT-kennis op te doen. Op deze manier kan ik leerlingen het beste onderwijs op ICT-gebied geven. Momenteel werk ik als ICT-er, maar graag zet ik nu echt de stap naar het onderwijs. Uw vacature komt dus op het juiste moment!

Als docent ICT haal ik veel voldoening uit de omgang met jong volwassenen. Studenten op een positieve en resultaatgerichte manier onderwijs verlenen is mijn doel. Ik heb ruime ervaring in en kennis van softwareontwikkeling, zoals bij voorbeeld op het gebied van administratieve automatisering, big data, mobile devices, front en programming. Hierbij werk ik met onder andere Windows .Net en Oracle. Ik ben CISCO- en MCP-gecertificeerd. Zoals u als eis aangeeft in de vacature, overzie ik het vakgebied Software and Information Engineering en heb ik een duidelijke visie op de ontwikkelingen hierbinnen. De afwisseling tussen de hoor- en werkcolleges, practica én de persoonlijke coaching als docent ICT spreken mij zeer aan. De ruimte om studenten persoonlijk te kunnen begeleiden geeft het onderwijs een extra kwaliteit.

Mensen om mij heen noemen mij sociaal en gedreven. Ik werk als docent ICT graag in een gemotiveerd team en hecht waarde aan het continue blijven ontwikkelen van mijzelf. Door mijn enthousiasme kan ik anderen vaak motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De professionele, maar tegelijk ook vriendelijke omgeving van uw instelling, sluit perfect aan bij mijn visie op de beste onderwijsomgeving. Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn kwaliteiten als docent ICT. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Germaine Kralt

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.