Sollicitatiebrief docent 2

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief docent direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor docent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief docent 2
Sollicitatiebrief docent 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor docent 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief docent 2

Shi Dane
Moezel 169
6003 AS Weert

Scholengemeenschap Weert
t.a.v. de heer G.A.P. Mathijssen
Steenspil 174
6003 BS Weert

Weert, [DATUM]

Betreft: vacature docent

Geachte heer Mathijssen,

Via de website van uw scholengemeenschap vond ik uw openstaande vacature voor een gedreven docent Duits. Na ons telefoongesprek van [DATUM] is mijn enthousiasme nog verder gegroeid en via deze brief wil ik graag mijn motivatie verder toelichten.
Afgelopen zomer heb ik de lerarenopleiding Duits succesvol afgerond en na een kort verblijf in Duitsland kon ik drie maanden later starten als invalkracht op [SCHOOL] in [PLAATS]. Daarnaast verzorg ik ook regelmatig online (conversatie)lessen Duits, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Die combinatie zorgt voor een leuke afwisseling tussen het lesgeven aan groepen en individuele begeleiding.

Ik heb steeds een grote passie voor talen gehad, en voor kinderen. Daarom is een baan als docent Duits mij op het lijf geschreven. Naast mijn opleiding en eerste ervaring als invalkracht heb ik ook ervaring als vrijwilliger in Zuid-Amerika. Daar gaf ik Engelse les, een erg verrijkende ervaring die mij altijd zal bijblijven en waar ik veel voldoening uit gehaald heb. Het is erg fijn om leerlingen te zien groeien en het maakt mij trots om hieraan te kunnen bijdragen.

Mijn leerlingen en collega’s zien mij als een enthousiaste, creatieve en flexibele docent. Ik ben erg gedreven en vind het leuk om zelf lesstof te ontwikkelen en projecten te bedenken, zelfstandig of in samenwerking met andere collega’s. Daarbij houd ik rekening met de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs, die ik op de voet – maar steeds met een kritische blik – volg.

Ik vind het belangrijk om in een scholengemeenschap aan de slag te kunnen die voor dezelfde waarden staat als ikzelf en na ons telefoongesprek ben ik er nog meer van overtuigd dat dit het geval is. De ruimte voor creativiteit en innovatie en het inzetten van moderne middelen en technieken zijn voor mij belangrijke pluspunten. Als docent gebruik ik graag audiovisueel materiaal om de lessen levendiger te maken, en ik probeer ook veel spelelementen te verwerken om het voor leerlingen nog boeiender te maken. Dat werkt prima om deze generatie gemotiveerd te houden en ervoor te zorgen dat de leerlingen de stof beter onthouden.

Hopelijk is uw interesse gewekt na het doornemen van mijn curriculum vitae en begeleidende brief. Ik ben ervan overtuigd dat deze vacature bij uw scholengemeenschap mij op het lijf geschreven is en ik hoop dat u dezelfde mening toegedaan bent. Graag licht ik mijn motivatie nog verder toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Shi Dane

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief docent 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.